Смажені кабачки

20.04.2024   07:30    198

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.


Для приготування такого рецепта нам знадобиться:

  • Молодий кабачок – 1 штука
  • Пшеничне борошно – 2 столові ложки
  • Рослинна олія – 3 столові ложки
  • Сіль – за смаком
  • Кріп – за смаком
  • Часник – за смаком

Спочатку потрібно підготувати необхідні інгредієнти. Для цього рецепту найкраще використовувати наймолодші плоди, у яких тонка шкірка. Старші та більші можуть бути жорсткими, тому вони нам зараз не підходять. Ретельно миємо та сушимо плоди, на них не повинна залишатися волога. Оскільки кабачок ще дуже молодий, його не потрібно чистити від шкірки і видаляти частину з насінням.



Далі нарізаємо його на круглі пласти завширшки приблизно у сантиметр. Солимо їх з усіх сторін. Тепер обмокуємо в борошно, далі струшуємо зайве, бо воно може підгоріти на вогні, а це зіпсує вигляд та дасть неприємну гіркоту до готової страви. Також можна засипати борошно у пакет, положити туди нарізаний кабачок та потрусити.

Останні новини:  Як приготувати холостяцьку вечерю: апетитна страва за 30 хвилин
Смажені кабачки

Переходимо до смаження. Наливаємо на пательню олію, щоб вона покривала дно і розігріваємо на середньому вогні. Викладаємо у неї наші кабачкові заготовки, але не дуже щільно. Смажимо їх по 2-3 хвилини з обох сторін. У процесі повинна з’явитися золота скоринка.



Коли вони будуть готові, перекладаємо кабачки у тарілку. Тепер можна додати зверху подрібнені кріп та часник. До цієї страви добре підходить соус зі сметани. У нього також потрібно додати зелень, потім посолити за смаком. Перемішуємо, і все готово до подачі. Перед приготуванням кожної наступної партії потрібно ще додавати олію, тому що цей овоч дуже добре її вбирає, коли його смажать.

Останні новини:  Вершково-пікантна намазка для бутербродів

Смачна та проста вечеря готова!


odnaminyta.com