Рибна намазка на чипси

25.04.2024   08:00    219

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.


Вам знадобиться:

  • 70 г чипсів;
  • 150 г риби;
  • 100 г твердого сиру;
  • 50 г оливок;
  • 2 ст.лож. майонезу.

Рибу для цієї закуски можете взяти будь-яку. Головне, щоб була гарячого копчення. За бажанням, можете додати для прикраси помідорчики-чері чи огірочки-корнішони. Майонез бажано зробити самотужки, звісно, якщо на це є час.

Останні новини:  Яку кількість яєць та цукру використовують досвідчені господині при приготуванні сирників

Видаліть у копченої риби кісточки. Наріжте її дрібними кубиками. Якщо віддаєте перевагу паштетам, можете подрібнити в блендері. Сир натріть на дрібній тертушці. Кожну оливку розріжте навпіл, а потім зробіть півкільця.

Змішайте у мисці рибу, сир та оливки. Додайте майонез. Солити не обов’язково, бо у всіх цих продуктах сіль уже присутня. Але це справа смаку. Викладіть на чипси по одній ложці начинки. Обирайте великі чипси. Прикрасьте гілочкою петрушки. Подавайте до столу відразу ж, бо чипси дуже швидко розмокнуть й перестануть хрумкотіти.

Останні новини:  Рецепт заливного пирога з куркою від шефа

Варіантів начинки може бути безліч. Виходьте зі своїх можливостей та смаку. Можете додавати куряче м’ясо чи робити повністю овочеву намазку. Шпротний паштет теж піде на ура. Або ж тертий сир перемішайте з вареними яйцями та часником.





Чипси краще брати класичні без будь-яких добавок. Хоча можете обирати й улюблений смак. Стежте за тим, щоб начинка не була дуже вологою. У такому разі чипси розмокнуть ще до того, як ви подасте їх до столу.

Останні новини:  Оригінальний омлет для всієї сім’ї з зеленої цибулі

Заправляти начинку не обов’язково майонезом. Можете скористатися сметаною чи натуральним йогуртом. Можна приготувати соус, змішавши сметану навпіл із майонезом. Як бачите, ця закуска є справжнім полем для експериментів.


odnaminyta.com