Офіційно представили новий седан Volkswagen Passat B9

26.04.2024   16:27    1237

Седан Volkswagen Passat став більшим та просторішим всередині, а також отримав нові опції. Модель запропонують із бензиновими турбомоторами потужністю до 220 сил.

Седан Volkswagen Passat презентували на Пекінському автошоу. Про це, як пише Фокус, повідомляється на сайті Volkswagen.


Седан Volkswagen Passat в Китаї називатиметься Magotan. Справа в тому, що там продають і американський VW Passat, тому для моделі на європейській платформі придумали інше ім’я. У інших країнах вона може продаватися і під назвою Passat.

Останні новини:  Представлено Volkswagen ID.3 2024

Як і універсал Volkswagen Passat B9, чотиридверна версія має профільовані боковини, проте дизайн передньої частини у агресивніший та більш гранчастий. До того ж, седан дещо більший за розмірами.



Розміри Volkswagen Passat/Magotan 2024:

  • довжина — 4990 мм;
  • ширина — 1854 мм;
  • висота — 1487 мм;
  • колісна база — 2871 мм.

Салон VW Magotan практично не змінився порівняно з універсалом Passat. Він отримав цифровий щиток приладів та великий тачскрін, проте седану можна замовити й третій дисплей для пасажира.

Останні новини:  Toyota Boshoku показала концепт «мінівену майбутнього»

Серед опцій для Volkswagen Magotan є проєкція на лобове скло, камери кругового огляду, вентиляція та масаж передніх сидінь. Об’єм багажника складає 520 л.



Седан Volkswagen Passat B9 дебютував із бензиновими турбочетвірками об’ємом 1,5 л (160 к. с.) та 2,0 л (220 к. с.), а пізніше можуть додати плагін-гібрид. Всі версії оснащені 7-ступінчастим роботом DSG.

Останні новини:  Kia показала перші фотографії оновленого електрокросовера EV6


newsauto.com.ua