Несподіваний джампінг: у медичному центрі ветеранів США стався збій у системі через стрибки кота

24.04.2024   12:00    229

У багатьох пабликах пишуть про ноутбуки-підробки, клавіатури-приманки та інші способи убезпечити клавіатуру від котячих стрибків.

Урядовий департамент у справах ветеранів США підтвердив чотиригодинний збій системи у відомчому медичному центрі. Це сталося у вересні у Канзас-Сіті, штат Міссурі, пише Dexerto.com.


Під час однієї з буденних нарад з ІТ-директоратом з’ясувалося, що причиною подібної надзвичайної ситуації став кіт, який просто стрибнув на клавіатуру, доки технік переглядав конфігурацію кластера серверів.

Останні новини:  Панда показала кілька бойових трюків і розсмішила Мережі (ВІДЕО)

“Ось чому у мене є собака”, – зазначив Курт ДельБене, помічник секретаря з питань інформації та технологій та ІТ-директор департаменту.

Проте Міністерство у справах ветеранів, не згадуючи кота, причетного до інциденту, запевнило, що питання вирішено.



“13 вересня 2023 року в Канзас-Сіті VAMC виникла проблема з передачею зображень у Vista через ненавмисне видалення профілів сервера. Проблема була швидко виявлена і система була відновлена протягом чотирьох годин. Подальших проблем чи прямих впливів на ветеранів цей інцидент не мав”, – зазначив представник департаменту у справах ветеранів Терренс Хейс.

Останні новини:  Котик з Туреччини показав, як пилосос може принести задоволення

Насправді, це не нечувана проблема. Публічні паблики рясніють історіями про котячий “вандалізм”, а на онлайн-форумах діляться досвідом, як боротися з домашньою твариною, яка гуляє сама по собі.



Коти та клавіатури стали популярним жартом в інтернеті, пише видання. Крім мема Keyboard Cat, існує кілька способів, які допомагають позбавити котячих компаньйонів напрочуд теплих і зручних клавіатур. До них відносяться ноутбуки-підробки або клавіатури-приманки, які регулярно можна побачити в повідомленнях на розважальній платформі Reddit, коли користувачі намагаються змусити свого пухнастого компаньйона дозволити їм вільно друкувати.

Останні новини:  Лама дозволила козенятам використати себе в якості трампліну