Чотири лайфхаки, які замінять шампунь для волосся

06.05.2024   12:20    216


Сьогодні немає проблем з дефіцитом засобів для догляду за волоссям, так що жінки можуть купувати їх у будь-який зручний час. Ця зручність дозволяє їм підтримувати свої зачіски в ідеальному стані, пише “Новини-Ю”.


Однак жінка, описана в ситуації вище, може зіткнутися з ситуацією, коли її запаси закінчуються в невідповідний момент. Але не варто впадати у відчай, оскільки існує кілька альтернативних засобів.

Останні новини:  Що буде, якщо занадто часто і ретельно очищати шкіру

Сода

Для миття волосся з содою потрібно приготувати розчин із 2 столових ложок продукту, розведених у склянці гарячої води. Цей склад слід нанести на волосся, втерти в коріння і змити водою з додаванням лимонного соку для відновлення кислотно-лужного балансу.

Гірчиця

3 чайні ложки гірчичного порошку розчиняються у гарячій воді, потім розчин наноситься на волосся, втирається в коріння та змивається відваром із трав.



Хліб

Останні новини:  Чи можна вкоренити гілочку мімози з букета

Для зміцнення волосся можна використати хліб. Шматок чорного хліба заливають окропом, залишають на ніч, а вранці втирають у волосся, залишають на 10 хвилин і потім змивають.

Погано почуватися

Житнє борошно змішують з теплою водою до консистенції сметани, наносять на волосся, втирають і змивають. Це чудова альтернатива сухому шампуню.

Ці засоби добре миють волосся, покращують його стан і зовнішній вигляд, і можуть замінити звичайний шампунь у непередбачених ситуаціях.




clutch.net.ua

Останні новини:  Техніки массажу, які варто застосовувати, щоб підтягнути ваші очі