Курячі рулетики

18.04.2024   00:30    304

Багато хто шукає просту і швидку, але смачну і легку страву для святкового столу. Сьогодні ми підготували рецепт, який ідеально підходить для цього. Ці курячі рулетики ви полюбите з першої спроби.


Такі курячі рулетики підійдуть для кожного, навіть дитини. Вони виходять дуже соковитими, ніжними й ароматними. Готуються дуже просто, швидко і стануть чудовою прикрасою для будь-якого столу і будь-якої компанії.

Для приготування таких рулетиків нам знадобиться:

  • Куряче філе – 2 штуки
  • Твердий сир – 100 грамів
  • Зелень – 1 пучок
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Сіль і чорний мелений перець – за смаком
  • Борошно – 100 грамів
  • Рослинна олія – 100 грамів
  • Печериці – 200 грамів
Останні новини:  Повітряні кекси з сиром нашвидкоруч

Для початку ріжемо курячу грудку тонкими пластами. Накриваємо кожен з них харчовою плівкою і обережно, щоб не порвати, відбиваємо їх. Далі солимо, перчимо за смаком і змащуємо подрібненим часником кожен шматочок. Тепер натираємо сир на дрібній тертці та викладаємо на край кожного пласту філе по 1 столовій ложці, далі додаємо і порізану зелень. Дрібно нарізаємо печериці на шматочки і так само укладаємо на філе до решти начинки.

Останні новини:  Соус з хріном до холодних закусок з м’яса
Курячі рулетики

Можна приступати до формування рулетиків. Скручуємо філе так, щоб начинка опинилася всередині. З боків курку теж потрібно загорнути, щоб у процесі обсмажування сир не витік. Краї скріплюємо зубочистками для більшої надійності. Заважати вони не будуть, а в процесі смаження допоможуть зберегти цілісність рулетиків.





Кожен рулетик обвалюємо в борошні та викладаємо на розігріту сковороду з рослинною олією. Обсмажуємо під закритою кришкою з кожного боку приблизно 3-5 хвилин. Після цього рулетики мають покритися рум’яною скоринкою.

Останні новини:  Як приготувати ягідно-сирний рулет з лавашем: смачна ідея для сніданку

Тепер залишається витягнути зубочистки, і можна подавати до столу.

Смачні та прості курячі рулетики готові!


odnaminyta.com