Господиня пригостила вихованця снеком, правда, щастя котика закінчилося на восьмому фейковому шматочку

18.04.2024   13:10    250

Господиня кота провернула трюк, і тепер вихованцеві дорога до психолога. Для цього господині потрібен був один обман і вісім невидимих снеків. Був би мурлика собакою — відразу б розкусив не тільки повітря, але і пранк двоногої.


Чи можливо зламати свого вихованця? Ще як, впевнена тіктокерша з ніком Iiamstormm, яка веде акаунт, присвячений котику на прізвисько Сторм. В одному зі своїх відео господиня кинула виклик чотирилапому, а той у відповідь видав справжній баг.

Останні новини:  Кіт зламав систему і цей кумедний момент вдалося відобразити на відео

Кошатниця ризикнула перевірити на міцність кмітливість і уважність Сторма. Щоб провернути експеримент, блогерка звернулася до популярного серед собачників тренду.

В рамках флешмобу господарі роблять вигляд, що дають псу корм (при цьому руки блогерів насправді порожні). Зазвичай, тварини не чекають підступу і намагаються вкусити невидимий снек. Власники тим часом спостерігають, на якому за рахунком смаколику хвостатий помітить підступ.



Багатьом песикам вдавалося розкусити зрадницький маневр майже відразу і нагородити своїх двоногих розчарованим гавкотом. Кіт Iiamstormm повівся інакше.

«Здається, я потраплю за таке в пекло», — написала під своїм роликом тіктокерша.

Відео починається з того, що дівчина дражнить хвостатого пакетиком з котячим кормом. Довірливий Сторм вже в передчутті смачного перекусу чекає моменту, коли снеки виявляться у нього в пащі. Однак на сцену виходить хитрий план господині.

Котик немов на автоматі починає гризти уявні снеки один за іншим, не відразу розуміючи, що господиня обводить його навколо пальця (майже буквально). Лише на восьмому за рахунком смаколику Сторм усвідомив: справа нечиста — і перестав реагувати на фейкову їжу.

Останні новини:  Якщо ви сумніваєтеся, що єнот є поганим домашнім вихованцем — це відео вас переконає у зворотньому