Гороскоп на 24 квітня за картами Таро: що чекає на всі знаки Зодіаку

24.04.2024   11:41    1418


Езотерики склали свої передбачення на 24 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку. Що цікавого відбудеться у середу – дізнаєтесь далі.

Овен (21 березня – 19 квітня)

Карта Таро: Суд.


Цей день може принести зміни, трансформації, завершення старого та початок нового. Можливі зміни в особистому житті, роботі, місці проживання. Не бійтеся змін, адже вони приведуть вас до кращого життя. Це також може символізувати відродження, нові можливості та щасливі події. Можливе звільнення з роботи або завершення важливого проекту. Але не засмучуйтесь, адже попереду на вас чекає нова цікава робота.

Телець (20 квітня – 20 травня)

Карта Таро: Колісниця.

Цей день може принести вам успіх, перемогу, досягнення цілей. Можливі нові можливості, просування по кар’єрі, подорожі. Не бійтеся діяти, і ви досягнете бажаного. Це також може символізувати силу волі, рішучість та впевненість у собі. Можливе підвищення або нова посада. Не бійтеся братися за складні завдання, ви з ними впораєтеся. Можливі нові надходження, виграші, приємні сюрпризи.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Карта Таро: Закохані.



Цей день може принести вам романтику, нове кохання, приємні сюрпризи. Можливі нові знайомства, повернення старих почуттів або просто приємний вечір з коханою людиною. Це також може символізувати складний вибір між двома людьми або ж спокусу та небезпеку. Вам буде складно зосередитися на роботі, адже думки будуть зайняті особистими справами. Можливі помилки або недбалість.

Останні новини:  Гороскоп для всіх знаків зодіаку на вихідні 4-5 травня 2024 року

Рак (21 червня – 22 липня)

Карта Таро: Імператор.



Цей день може принести вам лідерські якості, силу, впевненість у собі. Можливі успіхи в роботі, особистих справах, досягнення цілей. Не бійтеся братися за складні завдання, ви з ними впораєтеся. Це також може символізувати організованість, дисципліну та  здатність керувати людьми. Можливе підвищення або нова посада. Не бійтеся братися за складні завдання та демонструвати свої здібності. Можливі невеликі надходження або повернення боргів.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Карта Таро: Смерть.

Цей день може принести зміни, трансформації, завершення старого та початок нового. Можливо, доведеться попрощатися з чимось із минулого, щоб рухатися вперед. Але не бійтеся, адже попереду чекає щось нове та краще. Це також може символізувати відпускання чогось, що вже не служить вам. Можлива зміна посади або сфери діяльності. Не бійтеся змін, вони принесуть вам успіх. Можливий розрив стосунків, які вже себе зжили. Але не варто засмучуватися, адже попереду чекає нове кохання.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Карта Таро: Місяць.

Цей день може принести вам  ілюзії, обман, таємниці. Будьте обережні та не довіряйте всім підряд. Можливі інтриги, плітки та непорозуміння. Це також може символізувати інтуїцію, підсвідомість та емоційність. Можливі конфлікти з колегами або начальством. Стримуйте емоції та не піддавайтеся на провокації. Можливі сварки, ревнощі або недовіра. Відверто поговоріть зі своєю другою половинкою.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Карта Таро: Справедливість.

Останні новини:  Гороскоп на 5 травня: що чекає на всі знаки Зодіаку

Цей день може принести вам  рішення важливих питань, конфліктів. Можливість відновити справедливість та покарати винних. Але будьте готові до того, що правда може бути неприємною. Це також може символізувати  чесність, закон та порядність. Можливе повернення боргів або компенсація збитків. Не бійтеся відстоювати правду та справедливість. Але робіть це спокійно та аргументовано.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Карта Таро: Диявол.

Цей день може принести вам спокуси, залежності,  фінансові ризики. Будьте обережні та не піддавайтеся азарту чи хвилинним бажанням. Можливі авантюри, необдумані вчинки та проблеми через них. Це також може символізувати пристрасть, силу волі та трансформацію. Можливі конфлікти з колегами або начальством. Слідкуйте за своїми словами та вчинками. Будьте розсудливі та не піддавайтеся спокусам. Зважте всі наслідки, перш ніж приймати рішення.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Карта Таро: Зірка.

Цей день може принести вам натхнення, віру, оптимізм. Можливість  знайти сенс життя, поставити нові цілі та досягти їх. Не бійтеся мріяти та йти до своєї мрії. Це також може символізувати духовний розвиток, пошук свого призначення. Можливість отримати цікаву пропозицію або почати новий успішний проект. Вірте у себе та свої сили. Не сумнівайтесь у своїй мрії та йдіть до неї!

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Карта Таро: Вежа.

Цей день може принести вам  несподівані зміни, руйнацію планів, крах надій. Можливі втрати, проблеми зі здоров’ям або фінансами. Але не впадайте у відчай, адже руйнується лише старе, щоб звільнити місце новому. Це також може символізувати необхідність змін та початок нового етапу в житті. Можливе звільнення з роботи або провал важливого проекту. Але не засмучуйтесь, адже попереду на вас чекає нова цікава робота. Не тримайтеся за минуле. Відкрийте себе новому та дозвольте собі змінитися. Пам’ятайте, що після руйнування завжди наступає час творення.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

Карта Таро: Світ.

Останні новини:  Гороскоп на 5 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Цей день може принести вам завершення важливого етапу в житті, успіх, виконання бажань. Можливі подорожі, навчання, нові знайомства та цікаві події. Це також може символізувати  гармонію, єдність з оточуючим світом та  відчуття щастя. Можливе успішне завершення важливого проекту або отримання визнання за вашу роботу. Насолоджуйся цим днем та відчуттям щастя. Подякуйте Всесвіту за подарунки долі та йдіть вперед з відкритим серцем!

Риби (19 лютого – 20 березня)

Карта Таро: Місяць.

Цей день може принести вам  ілюзії, обман, таємниці. Будьте обережні та не довіряйте всім підряд. Можливі інтриги, плітки та непорозуміння. Це також може символізувати інтуїцію, підсвідомість та емоційність. Можливі помилки або непорозуміння з колегами. Не найкращий час для активних дій. Заспокойтеся та довіряйте своїй інтуїції. Не піддавайтеся емоціям та не робіть поспішних висновків. Якщо відчуваєте сумніви, краще відкладіть важливі рішення на інший день.


chasdiy.org