Даша Квіткова показала, як носити цікавий весняний лук з трендових речей (ФОТО)

25.04.2024   18:20    662

Даша Квіткова – популярна українська блогерка, за стилем та життям якої, стежить велика кількість людей. І цього разу вона показала цікавий образ.


Про це розповідає РБК-Украіна (проект Styler) з посиланням на Instagram-stories Даші.

Даша Квіткова показала стильний образ

Прихильники Квіткової знають, що вона часто демонструє процес своїх зборів, та звісно показує який образ вибирає.

Останні новини:  Аня Тейлор-Джой у вінтажній сукні-кольчузі Paco Rabanne (ФОТО)

Дівчина любить спочатку приміряти багато речей та дивитися, як це виглядає, а потім вже визначитися та покрутитися перед камерою.

Також Даша у ці моменти майже ніколи не мовчить. Вона або співає та насолоджується процесом зборів, або розмовляє на камеру та описує свій одяг, який демонструє підписницям. І це виглядає дуже цікаво та органічно.



Даша Квіткова показала, як носити цікавий весняний лук з трендових речейДаша Квіткова показала, як носити цікавий весняний лук з трендових речейДаша Квіткова показала, як носити цікавий весняний лук з трендових речейДаша Квіткова показала, як носити цікавий весняний лук з трендових речей



Цього разу блогерка вирішила зібрати більш-менш теплий весняний образ, який складається з темно-синього костюма, лоферів та чорних колгот.

Останні новини:  Катерина Осадча поділилася кадром маленького сина Івана (ФОТО)

Дарія одягнула спідницю та кофтинку з цікавим білим коміром, ґудзиками та цікавою окантовкою знизу. А ось її трендова у 2024 році спідниця плісе додає дівчачого вайбу образу.

Саме так Даша відправилась у справах та змогла зачарувати своїх фоловерів черговим цікавим та ніжним водночас аутфітом.