Від 20 000 євро: представлено незвичайний автомобіль Volkswagen (фото)

29.03.2024   16:00    811

Volkswagen up повернули у виробництво в новому форматі. Мініатюрний міський хетчбек перетворили на незвичне триколісне авто. Його назвали Geparda і невдовзі він надійде в продаж за ціною від 20 000 євро. Про це повідомляє «Фокус» із посиланням на сайт Motor1.


Volkswagen up Geparda створили спеціально для молодих водіїв. Поява такого авто обумовлена особливостями правил дорожнього руху Німеччини та низки інших країн ЄС. Вони дозволяють керувати малопотужною мототехнікою із 16 років, а оскільки обмежень по масі байків немає, то Volkswagen up вирішили переробити в трицикл.

Останні новини:  Geely представила новий флагманський кросовер Galaxy Starship



Від стандартного Volkswagen up новий Geparda відрізняється здвоєними задніми колесами. Вийшов аналог триколісного мотоцикла.

Звісно, така конструкція впливає на керованість та стійкість авто, тому підвіска Volkswagen up доопрацьована – встановлені покращені задні пружини та передній стабілізатор.



До того ж, для водіїв-початківців установили малопотужний мотор на 20 к. с. Із ним Geparda масою 900 кг здатен розвинути 110 км/ч, тобто навіть може виїхати на автобан. Салон розрахований на чотирьох осіб, а оснащення включає ESP і 4 подушки безпеки.

Останні новини:  Електричний хетчбек Mini Aceman представили офіційно: дві батареї та ефектна зовнішність


autotheme.info