Старий Ford Mustang став позашляховим рестомодом

28.03.2024   22:35    366

Новий проект представила студія BorromeodeSilva, відповідальна за екстер’єри хетчбеків Automobili Amos Futurista і Safarista та суперкара Eccentrica Diablo. Кабріолет STL1 має ліцензійний кузов з низьковуглецевої сталі, нову підвіску з койловерними стійками та посилені гальма. У рух автомобіль приводиться двигуном V8 5.0 серії Road Runner, що розвиває 450 кінських сил і 515 Нм крутного моменту.


Міланська студія BorromeodeSilva, яка представила світу рестомоди Automobili Amos Safarista та Eccentrica Diablo, повернулася з ще більш несподіваним проектом – позашляховиком Mustang STL1. Для креативного директора Карло Борромео він став своєрідною даниною пам’яті подорожі з Нью-Йорка до Буенос-Айреса, яку він здійснив у 2008 році за кермом класичного Mustang. Під час поїздки Борромео розмірковував над тим, як він міг би переосмислити культовий поні-кар – і завдяки команді дизайнерів його ідея була нарешті реалізована через кілька років.

Останні новини:  Toyota представила одразу два нових електромобілі з дивними назвами

Сам Борромео називає автомобіль Fastback Mustang Safari. У нього новий кузов з низьковуглецевої сталі, легованої кремнієм, підвіска на посилених трубчастих важелях і масивні гальма з алюмінієвими супортами, задні з яких винесені за межі коліс, як на Alfa Romeo SZ. Для поліпшення геометричної прохідності боковини звужені, а звіси вкорочені, але найцікавішою деталлю є труби вихлопної системи, інтегровані в канонічні трисегментні фари. Новий вигляд доповнюється відкритим каркасом безпеки та новим дизайном інтер’єру з цифровою панеллю приладів.

BorromeodeSilva
BorromeodeSilva
BorromeodeSilva
BorromeodeSilva

Особливій машині потрібен особливий двигун, подумали в BorromeodeSilva і вирішили оснастити Mustang STL1 п’ятилітровим “атмосферником” Ford Road Runner. Від звичайного Coyote V8 він відрізняється кованими компонентами і впускним колектором, знятим з гоночного Mustang Boss 302R. Віддача становить 450 кінських сил і 515 Нм крутильного моменту, які йдуть на задні колеса через диференціал підвищеного тертя. Поки що в планах BorromeodeSilva побудувати тільки один екземпляр STL1. Втім, якщо їх буде більше, ніхто не засмутиться. Замовлення на рестомоди вже приймають, однак ціни, як і завжди в подібних проєктах, озвучать тільки за особистої зустрічі.







nnews.com.ua

Останні новини:  Зміни в ПДР-2024: з 27 квітня водіям потрібно встановлювати нові розпізнавальні знаки