Модні ідеї манікюру на травень 2024

28.04.2024   17:40    428

Який він, ідеальний манікюр на останній весняний місяць? На це питання не можна дати однозначну відповідь, бо твердження «на смак і колір товаришів немає» в даному випадку більш ніж вірне. Хтось не бачить себе без вигадливого візерунка на нігтях, хтось віддає перевагу яскравому манікюру, а хтось будь-який манікюр, крім нюдового, називає несмаком.


Тим не менше, нейл-індустрія не стоїть на місці, розвивається, з’являються тренди, нові техніки, незвичайні комбінації, деякі з яких закріплюються в категорії “маст-хев”, а деякі назавжди йдуть у минуле.

Останні новини:  Хитрощі городників по вирощуванню великих динь вдома

Мабуть, найтрендовішим дизайном нігтів є відсутність горезвісного дизайну, тобто манікюр у природних відтінках нюду, який добре виглядає на нігтях будь-якої довжини і форми.



Цікаво і при цьому елегантно виглядає дизайн нігтів з тонкими лініями та смужками, які можуть бути будь-якого кольору, розміру та розташовуватися в будь-якому обраному порядку.



Актуальним варіантом весняно-літнього сезону 2024 року вважається манікюр з ієрогліфами, написами, логотипами та літерами, який може транслювати навколишньому світу якесь послання.

У весняний сезон незвичайне «звучання» отримує навіть французький манікюр — класика будь-якого сезону. Ви можете додати яскравих відтінків, незвичайних візерунків або вибрати комбінований френч.

Останні новини:  Чому не можна викидати батарейки у смітник

Весна – це час нових відчуттів і вражень, тому можна обрати милий манікюр із сердечками, зірочками, смайликами або будь-якими іншими кумедними героями.

До звичного бежевого кольору можна додати будь-який нейтральний колір (припустимо, білий) і в результаті виходить трендовий манікюр у мінімалістичному стилі.

Саме навесні та влітку багато модниць обирають манікюр з яскравими відтінками гель-лаку, що цілком відповідає природним пейзажам та модним тенденціям у модній та нейл-індустрії.

Останні новини:  Як ефективно підживити овочі молочною сироваткою

Рослинні візерунки в сучасній інтерпретації суттво відрізняються від того, що було років 8-10 тому: зараз актуальні мінімалістичні варіанти та відсутність незграбності.

Дзеркальний манікюр і манікюр з перлинним втиранням на даний момент є одним з провідних трендів у нейл-індустрії, що популяризує елегантність і «тиху розкіш».

Не менш актуальним сьогодні є манікюр із золотом і сріблом. З ним нігті насправді можуть виглядати більш ніж гідно і витончено.


wona.com.ua