Електричний кросовер Mazda Arata представили на автосалоні у Пекіні

28.04.2024   11:33    429

Однією з зірок стенду Mazda в Пекіні є концептуальний електричний кросовер під назвою Arata. Відомо, що новинка надійде у виробництво вже до кінця наступного року.

 

Відомо, що Arata була розроблена компанією Changan Mazda, спільним підприємством Changan Automobile і Mazda, заснованим наприкінці 2012 року. Ймовірно, для серійної версії буде вибрано іншу назву.

Останні новини:  В Україні на понад третину зменшився ринок автобусів

Arata — це електромобіль, що використовує знайому мову дизайну Kodo та має відносно невеликі вікна, а також елегантні фари. Новинка отримала фірмову решітку радіатора з підсвіткою.

Японський автовиробник вирішив замінити класичні бічні дзеркала на камери заднього огляду, а також позбавити новинку дверних ручок і заднього склоочисника. Окрім того. Mazda додала електричному кросоверу кремезний спойлер, розділений навпіл вертикальним додатковим стоп-сигналом.

Останні новини:  Найдорожчий в обслуговуванні німецький автомобіль

На жаль, Mazda нічого не говорить про характеристики електричної силової установки новинки. А також про те, чи варто очікувати продажі електричного кросовера на інших ринках за межами Китаю. Очікується, що більше подробиць про новинку стане відомо ближче до кінця року.







autogeek.com.ua