Сійярто заявив про ризик початку Третьої світової

27.03.2024   13:00    545
Сійярто заявив про ризик початку Третьої світової

Фото: Getty Images

Міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто

Угорщина закликатиме іноземних політиків утримуватися від будь-яких заяв та дій, які можуть сприяти ескалації.

Слова деяких західних політиків про можливе введення військ НАТО на територію України наближають світ до Третьої світової війни. Про це у вівторок, 26 березня, міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто заявив в інтерв’ю російському пропагандистському агентству ТАСС.

Останні новини:  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька

“У такій критичній ситуації не лише дії, а й слова мають величезне значення. Тому коли йдеться про можливість введення військ в Україну від імені деяких країн-членів НАТО, це справді небезпечно, тому що ми не хочемо стикатися з загрозою. Жахливий ризик початку Третьої світової війни наближається”, – сказав Сійярто.



Глава МЗС Угорщини наголосив, що його країна закликатиме іноземних політиків утримуватися від будь-яких заяв та дій, які можуть сприяти ескалації на території України.

Останні новини:  В Ірані репера засудили до смертної кари

“Я думаю, що в Європі стає все більше і більше людей – і коли я говорю “люди”, я не ставлю знак рівності з політичними лідерами, – які починають раціонально підходити до цієї проблеми, і все більше і більше людей схильні виступати проти дій, які підвищують ризик ескалації”, – додав він.




korrespondent.net

Останні новини:  Голова мінфіну США сказала, які є варіанти використання активів РФ