Російські добровольці висунули умови для Путіна

17.03.2024   07:20    2240
Російські добровольці висунули умови для Путіна

Фото: кадр з відео

Російські добровольці звернулися до Путіна

Через амбіції очільника Кремля населення не може евакуюватися, тому “гинути мирні люди”, кажуть бійці.

Бійці Легіону Свобода Росії, Російського Добровольчого Корпусу (РДК) та Сибірського батальйону оприлюднили спільне звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Відповідне відео з’явилося на їхніх Telegram-каналах.


Добровольці зазначили, що у прикордонних регіонах РФ кілька днів тривають бойових дій, проте Кремль намагається блокувати евакуацію місцевих жителів, зокрема через намір не “затьмарювати” картинку про процес псевдовиборів.

Останні новини:  Росія спробує захопити якнайбільше територій до прибуття допомоги США - ISW

“Володимир Путін, весь світ уже кілька днів спостерігає, як російське місто Бєлгород, Бєлгородська та Курська область перетворилися на зону активних бойових дій. Водночас, поставлена тобою адміністрація, незважаючи на неодноразові наші заклики, перешкоджає евакуації цивільного населення”, – йдеться у заяві.



Добровольці наголошують, що через це виключно через амбіції очільника Кремля “продовжують страждати і гинути мирні люди”.

“Ми закликаємо тебе припинити цей цирк, подумати про долі ні в чому не винних росіян та дозволити евакуацію цивільних із зони бойових дій. Твої вибори давно вже перетворилися на повний фарс. Припини заганяти простих людей для участі у твоїй виставі на виборчі дільниці під бомби та артилерійські обстріли”, – передають у РДК, ЛСР та Сибірському батальоні.



Бійці звертають увагу, що Путін давно втратив свою легітимність, а “за нинішніх обставин зникла навіть і видимість виборчого процесу”.

Останні новини:  Арешт заступника Шойгу: політолог пояснив, чому досі не зняли самого очільника МО РФ

“Всім очевидно, що Росії потрібні негайні та докорінні зміни”, – наголошується у спільній заяві.

На думку добровольців, у РФ давно назріла необхідність “глибокої трансформації відносин влади з народом, відвертої розмови про нові справедливі суспільні правила”.

“Якщо ти готовий обговорювати майбутнє нашої країни без диктатури та авторитаризму, ми зі свого боку готові до такої розмови. Якщо в тебе збереглися мужність і відповідальність – виходь із нами на зв’язок зручним для тебе способом”, – йдеться у зверненні.

Останні новини:  У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі


korrespondent.net