Путін розповів, що хотів обміняти Навального, але той помер

18.03.2024   15:48    490
Путін розповів, що хотів обміняти Навального, але той помер

Фото: twitter.com/navalny

Путін розповів про наміри обміняти Олексія Навального


Російський президент вперше згадав про вбитого російського опозиціонера, назвавши його смерть “сумною подією”.

Російський диктатор Володимир Путін під час пресконференції у неділю, 17 березня, вперше прокоментував смерть опозиціонера Олексія Навального у виправній колонії особливого режиму “Полярний вовк”.

“Що стосується пана Навального. Так, він пішов із життя. Це завжди сумна подія. У нас були й інші випадки, коли люди в місцях позбавлення волі йшли з життя. А хіба у США такого не бувало?” – сказав він журналістам.

Останні новини:  У РФ щотижня блокують по 300 тисяч "сірих" сім-карт - ЗМІ

За словами Путіна, за кілька днів до смерті Навального йому озвучили ідею про обмін політика “на деяких людей”, які перебувають у в’язницях західних країн.



“Людина, яка зі мною говорила, ще фразу не закінчила, а я сказав “я згоден”. Але, на жаль, ось сталося те, що сталося. Тільки за однієї умови я сказав, що ми його поміняємо, щоб він не повертався. Нехай там сидить. Ну ось і все. Але це трапляється. Нічого з цим не поробиш”, – додав Путін.

Зазначимо, 16 лютого російська влада заявила, що Навальний раптово помер у ВК-3 Полярний вовк у селищі Харп Ямало-Ненецького автономного округу РФ.
Додамо, що за інформацією CNN, осійський олігарх Роман Абрамович, що перебуває під санкціями Заходу, брав участь у переговорах між Росією, США і Європою про обмін в’язнями. Помічниця Навального Марія Пєвчих заявила, що Абрамович брав участь у розробці угоди та “доставив пропозицію про обмін Навального” до Кремля.



korrespondent.net

Останні новини:  У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі