Найкращий рецепт смачного турецького хліба просто на сковороді

29.03.2024   15:30    827

Експериментувати на кухні – ось запорука завжди смачних та особливих страв. Пропонуємо приготувати незвичайний турецький хліб прямо на сковороді.


Ніжний всередині та з особливою хрусткою скоринкою ззовні – ось він, той самий смачний турецький хліб. Для його приготування потрібно виконати всього лише декілька простих кроків. Випікається турецький хлібний коржик за лічені хвилини прямо на сковорідці. Розповідаємо, як приготувати смачне частування дуже просто та швидко, не витрачаючи зайвих зусиль і часу.

Останні новини:  Готуємо зелений борщ: традиційна весняна страва
Кулінарна блогерка порадила найкращий рецепт смачного турецького хліба просто на сковороді

Продукти:

  • 400 грамів пшеничного борошна;
  • Дрібка звичайної солі;
  • 1 чайна ложка білого цукру;
  • 1 чайна ложка сухих дріжджів;
  • 200 мілілітрів теплої води (приблизно);
  • 40 мілілітрів оливкової олії;
  • Додаткова олія для смаження.

Як приготувати:

В окремій мисці потрібно змішати всі сухі інгредієнти, попередньо їх просіявши. Після цього в отриману масу додайте теплу воду та оливкову олію. Потім поступово змішуйте все з сухими інгредієнтами, поки не утвориться м’яке тісто. Перекладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню та розкачайте тісто. Робіть це протягом 5-7 хвилин, а потім розділіть приготоване тісто на кілька невеликих кульок. Залиште їх накритими протягом 10-15 хвилин, щоб вони підійшли та подвоїлись в об’ємі. Розігрійте сковороду на середньому вогні та додайте трохи олії.





Розкачайте кожну кульку тіста до круглої форми товщиною близько 0,5 см. Покладіть круглий шматок тіста на розігріту сковороду і смажте його з обох сторін до золотистого кольору. Повторюйте цей процес з рештою кульок тіста. Коржик буде готовий, коли він буде мати золотистий колір і пухку структуру всередині. Подавайте турецький хлібний коржик гарячим із маслом, сиром, олією, джемом або вашим улюбленим соусом.

Останні новини:  Чи потрібно зливати воду після замочування вівсянки: помилка господарок
Кулінарна блогерка порадила найкращий рецепт смачного турецького хліба просто на сковороді

Смачного!


odnaminyta.com