ЖК «Оптимісто»: розтермінування від забудовника з першим внеском від 30%

20

Якщо немає можливості придбати квартиру з повною передоплатою, не варто відмовлятися від мрії мати власне житло. Девелоперська компанія Smile Development будує в передмісті Києва житловий комплекс «Оптимісто». Придбати в ньому сучасну та комфортну оселю можна не лише зі 100% оплатою, а й за допомогою розтермінування.

Купівля квартири з розтермінуванням у ЖК «Оптимісто»

Забудовник Smile Development надає можливість усім охочим придбати нерухомість у житловому комплексі «Оптимісто» в Гатному на виплат. Процедура оформлення квартири при купівлі з розтермінуванням проста: достатньо надати особисті документи покупця, а саме паспорт та ідентифікаційний код. Погодження умов і підписання угоди відбуваються миттєво.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

При купівлі житла на виплат немає додаткових витрат на страхування оселі та життя покупця. Якщо з’явиться можливість достроково погасити заборгованість, зробити це можна без жодних штрафних санкцій. Покупець також не зобов’язаний підтверджувати свою платоспроможність або шукати поручителя як у випадку з кредитуванням від банку.

Розтермінування передбачає лояльні умови купівлі, адже перший внесок становить 30% від базової вартості квартири. За можливості можна одразу сплатити більшу суму та отримати привабливішу вартість житла завдяки програмі лояльності для покупців. Період виплат залежить від черги будівництва. Розтермінування надається до моменту отримання документів на право власності.

Дізнатися про умови купівлі квартири можна детальніше на сайті ЖК «Оптимісто». Також можна зв’язатися з фахівцем відділу продажу, який розрахує оптимальний варіант під потреби конкретного покупця.

Останні новини:  Основные инструменты для работы со кожей

Що таке ЖК «Оптимісто» та які його переваги

Житловий комплекс «Оптимісто» — це дві десятиповерхові багатосекційні новобудови. ЖК розташований у селі Гатне Фастівського району Київської області. Це лише на відстані близько 3 км від Кільцевої дороги та станції метро «Теремки». Тож їздити до столиці буде нескладно як на своєму авто, так і на громадському транспорті.

ЖК «Оптимісто» має ще багато переваг і цікавих особливостей:

  1. поблизу новобудов є парки, великий торгово-розважальний центр із кінотеатром, зупинки громадського транспорту;
  2. гостьовий паркінг для 360 машин розміщений із зовнішнього боку будинку, у двір доступ для автомобілів закритий;
  3. внутрішня територія має кілька функціональних зон — місця для відпочинку, променад із фонтаном, дитячі майданчики, спортивна зона, бігові та велодоріжки;
  4. на перших поверхах новобудов передбачені комерційні приміщення, тож у кроковій доступності є власна інфраструктура;
  5. потрапити в житловий комплекс можна лише з карткою доступу, також тут встановлені відеокамери та відеодомофони.
Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

У житловому комплексі ще залишилися квартири, які можна придбати напряму в забудовника за вигідною ціною. Записатися на перегляд вільних помешкань можна через відділ продажу компанії Smile Development.