ТОП квіткових композицій до Дня святого Валентина від Flowers.ua

13

Святкування Дня святого Валентина – це чудова традиція, яка прийшла до нас із Заходу. Сьогодні День усіх закоханих утримує популярність не лише серед молодого покоління, адже коханню підкорені всі віки. Свято 14 лютого не обходиться без освідчення в коханні та подарунку для другої половинки. Питання «що подарувати?» завжди залишається ключовим та актуальним у передсвяткові дні. Якщо у вас немає можливості організувати щось особливе, завжди можна подарувати дорогій людині букет квітів. Квіти – це універсальний подарунок, що підходить до будь-якої ситуації. Грамотно складену та красиво оформлену квіткову композицію завжди приємно отримати. Якщо ви не знаєте, які букети та квіти коханій https://flowers.ua/ua/tsvety-lyubimoy заведено дарувати на День святого Валентина, наступна інформація допоможе вам у всьому розібратися. Фахівці компанії Flowers.ua https://flowers.ua, яка вже два десятки років пропонує своїм клієнтам замовлення та доставку квітів, поділилися з нами своїми знаннями у цьому питанні.

Останні новини:  Як обрати якісний та сучасний вібратор для задоволення

Вибір ідеальних квітів на День закоханих

При виборі букетів на День закоханих потрібно орієнтуватися на мову квітів, згідно з якою кожна квітка має своє значення та уособлює ті чи інші почуття.

  1. Тюльпани. Ці ніжні весняні квіти з тонким приємним ароматом, подаровані холодним лютневим днем, запалять вогник у серці кожного одержувача. Букет тюльпанів не лише розповість про почуття, а й стане яскравим нагадуванням про те, що тепло вже зовсім не за горами.
  2. Червоні та рожеві троянди. Це безпрограшний варіант. Королеви квітів є символом любові та пристрасті, що палає.
  3. Гербери. Ці квіти, схожі на ромашки, мають дивовижну енергетику, уособлюють свято сонця та весни в лютневі дні. Букет гербер подарує посмішку і наповнить день яскравими емоціями.
  4. Орхідея. Ця витончена квітка символізує загадкову жіночу душу. Кожна орхідея має унікальне ніжне забарвлення.
  5. Гвоздики. Гвоздика поєднує в собі простоту та чарівність. Квіти високо цінують професійні флористи за невибагливість та здатність надовго зберігати свою свіжість. Різноманітність палітри кольорів пелюсток дозволяє використовувати гвоздики в найскладніших квіткових композиціях.
Останні новини:  Как выбрать качественные жалюзи для пластиковых окон

ТОП-5 букетів на 14 лютого від Flowers.ua

  1. Плетений кошик 75 червоних тюльпанів. З таким презентом яскравий та позитивний настрій напередодні найромантичнішого свята на рік вашому отримувачу буде гарантований.
  2. Квіти в коробці «21 білих та рожевих тюльпанів». Ніжні весняні тюльпани — шикарне привітання для представниці прекрасної статі. А капелюшна коробка — сучасне трендове оформлення, яке допоможе квітам довше зберігати свою свіжість.
  3. 15 червоних троянд з повітряними кулями. Червона троянда — це символ пристрасті, любові та краси. Кожна квітка має довжину стебла 50-60 см. До композиції додається приємний подарунок — разом з букетом буде доставлена зв’язка повітряних гелієвих кульок у формі серця та смайликів.
  4. Композиція «Зворушливий презент», що складається із 17 червоних троянд, ведмедика Тедді висотою 13 см та декоративної коробки. Такий милий подарунок здатен зворушити до глибини душі.
  5. Букет «Для моєї Королеви». 159 рожевих троянд в упакуванні з ніжними рожевими стрічками — це справді королівський подарунок для дівчини, яка підкорила ваше серце.
Останні новини:  Имплант зуба в Грузии: полное руководство и лучшие клиники от каталога Мадлоба