Екстрена фінансова допомога: ключові аспекти термінових позик на картку

59

Коли терміново потрібні кошти, можна розв’язати це питання різними способами: попросити друзів дати гроші в борг, звернутися до банку чи оформити кредит у мікрофінансовій компанії (МФО). Перший варіант не завжди реальний, оскільки друзі можуть не мати потрібної суми. Спосіб із банком зазвичай не такий швидкий, як хотілося б. Оптимальне рішення — взяти позику в МФО, оскільки саме тут зможуть видати гроші максимально оперативно.

Як швидко оформити позику

Якщо потрібна позика на карту терміново, у більшості людей зазвичай немає часу збирати пакет документів, шукати щось цінне для застави чи просити когось із рідних стати поручителем. Щоб швидко отримати гроші в борг, потрібні лояльні умови для оформлення кредиту. Тільки в такому разі вийде зробити все з мінімальними витратами часу.

Останні новини:  Как выбрать посуду для ресторана, кафе или бара

Мікрофінансові компанії зазвичай висувають до клієнтів мінімальні вимоги. Розглянемо умови, яким повинен відповідати позичальник, щоб оформити позику в МФО LoviLave:

  1. віковий діапазон — від 18 до 65 років;
  2. громадянство України (обов’язково);
  3. оригінал паспорта чи ID-картка й індивідуальний податковий код;
  4. банківська картка.

Це весь перелік вимог, тобто клієнту не потрібно підтверджувати доходи відповідними довідками, показувати документи на нерухоме майно чи транспортний засіб як заставу, домовлятися з поручителем. Для компанії LoviLave не відіграє ролі ні соціальний статус, ні фінансовий стан потенційного позичальника. МФО також не перевіряє кредитну історію, тому вона може бути й неідеальною, тобто з простроченнями, штрафами, невчасно погашеними позиками тощо.

Останні новини:  Тепловізори iRay інновації, що відкривають нові горизонти

Де взяти гроші в борг за 5 хвилин

Якщо терміново потрібна порівняно невелика сума грошей, можна звернутися до мікрофінансової компанії LoviLave. Тут можна отримати позику лише за 5 хвилин. Усе відбувається максимально швидко завдяки тому, що кредит оформлюється онлайн за допомогою робота Волі, а від позичальника потрібні прості дії.




Ось що слід зробити, щоб оформити позику за 5 хвилин:

  1. Зайти на сайт LoviLave.
  2. Вибрати потрібну суму позики й термін користування коштами.
  3. Натиснути кнопку «Отримати гроші».
  4. Відповісти на всі запитання, поставлені роботом Волі.
  5. Почекати рішення щодо заявки.
  6. У разі позитивної відповіді отримати гроші на картку протягом 30 секунд.
Останні новини:  Kia Sportage - оптимальний автомобіль для великого міста

Під час першого звернення до МФО можна отримати від 500 до 5000 грн з терміном кредитування 1–90 днів. Якщо позичальник уже був клієнтом компанії та хоче повторно оформити кредит, розгляд заявки займе ще менше часу. Наступного разу можна буде взяти в борг більшу суму — до 10000 грн.

Оформлювати кредит онлайн у МФО — це найпростіший спосіб екстрено розв’язати фінансове питання на порівняно невелику суму. Достатньо мати телефон з доступом до інтернету, паспорт та ІПН, щоб оформити кредит за 5 хв і вже через 30 секунд мати в користуванні потрібну суму коштів.