Чому бюстгальтер-топ кращий за класичні ліфи?

12

Важко посперечатися з тим, що класичний бюстгальтер виглядає красиво та допомагає створити жіночний і привабливий образ. Проте більшість представниць прекрасної статі одноголосно вважають даний елемент гардеробу, нехай і красивим, проте незручним. Особливо коли мова заходить за щоденне використання бюстгальтерів: металеві кісточки, мереживо, декоративні вставки – усе це не сприяє комфорту у повсякденному житті.

Саме тому все більше жінок сьогодні обирають носити стильні та комфортні топи.

Переваги жіночих топів

Головна особливість такої нижньої білизни для жінок – оригінальний фасон. Топи можуть чимось нагадувати звичайну майку. Проте вони мають окремі виражені чашечки, які забезпечують надійну підтримку грудей і при цьому не здавлюють шкіру.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

Головною відмінністю від класичних бюстгальтерів є відсутність металевих кісточок, а також м’які та комфортні для шкіри матеріали. Найчастіше топи виготовляють з натуральних тканин та для більшої еластичності виробу додають невеликий відсоток синтетичних волокон.

Серед основних переваг такої нижньої білизни:

1. Наявність чашечок та поясу дозволяє забезпечити хорошу підтримку навіть для грудей великого розміру.

2. Цілковита безпека. Топи сидять дуже зручно та не передавлюють молочні залози. В них можна комфортно перебувати протягом усього дня чи навіть заснути.

3. Вигідна вартість. Оскільки топи відрізняються лаконічним та простим фасоном, а для їх пошиття використовуються звичаї базові матеріали без дорогих декоративних вставок, вартість виробу може бути суттєво нижчою за ціну мереживного бюстгальтера.

Останні новини:  Юридические аспекты трудоустройства украинцев в Европе

Види жіночих топів

Усі жіночі топи, які ви можете знайти сьогодні в інтернет-магазинах, представлені у трьох основних категоріях:

1. Повсякденні. Найбільш розповсюджений варіант. Це зазвичай лаконічні та зручні моделі без декоративних вставок. Вони нагадують укорочену майку. Їх можна носити під робочий, прогулянковий чи навіть домашній одяг.

2. Спортивні. Відрізняються особливим фасоном, який дозволяє підтримувати груди навіть під час виконання фізичних вправ. Виготовляються такі топи із максимально еластичних та міцних матеріалів, які здатні забезпечувати хорошу циркуляцію повітря та запобігати запотіванню шкіри. Їх можна носити як окремий одяг або надягати під майку чи футболку вільного крою.

Останні новини:  Почему профессионалы выбирают электроинструменты Makita?

3. Ошатні. Виготовляються з більш красивих та ніжних матеріалів. Часто декоруються мереживом чи стразами. Можуть нагадувати красивий корсет. Деякі варіанти нарядних топів можна носити як окремий елемент гардеробу. Проте навіть залишаючись схованими під одягом, вони все одно дозволяють відчути себе більш впевненою в собі та привабливою.




Топи сьогодні стали відмінною альтернативою класичним бюстгальтерам. У них майже немає недоліків, принаймні тих, які не можна коригувати. Головне – обрати правильний розмір та фасон виробу, аби відчувати себе максимально комфортно.