Бейонсе виступила на публіці вперше після скандалу з P. Diddy: американці шоковані

Сьогодні,   10:30    316

Поки P. Diddy чекає своєї долі у в’язниці, дехто з його друзів виступає на сцені. Причому на найвищому рівні: Бейонсе взяла участь у передвиборчому мітингу Камали Гарріс. Співачка підтримала кандидата в президенти США від Демократичної партії у своєму рідному Х’юстоні та виголосила запальну промову про репродуктивні права жінок, які прагнуть обмежити республіканці на чолі з Трампом.

Не знаємо, чи змогла Бейонсе достукатися до жителів Техасу – традиційно консервативного штату, – але ось серед користувачів Мережі несподівана поява співачки викликала бурхливу реакцію. Причому виключно негативну: у коментарях американці обговорюють зовсім не політику, а ймовірну участь зірки в скандалі з P. Diddy.

Бейонсе на мітингу. Фото: Getty Images
Бейонсе на мітингу. Фото: Getty Images

Нагадаємо, згідно з вірусною теорією змови попдіва за підтримки чоловіка Jay-Z і друга сім’ї P. Diddy усувала своїх конкурентів на сцені: співачку Алію, Left Eye і навіть Майкла Джексона. Крім того, багато хто звернув увагу на те, що інші зірки обов’язково дякують Бейонсе, коли отримують нагороди. За версією конспірологів, роблять вони це заради того, щоб не потрапити під приціл співачки і її могутнього чоловіка і не стати наступними в списку загадкових голлівудських смертей.

«На інавгурації Камали на нас, мабуть, чекає збірний концерт з усіма підозрюваними з оточення Diddy»;
«Камала буде дякувати Бейонсе, якщо стане президентом, я сподіваюся?»;
«Той, хто покликав Бейонсе виступати на цьому мітингу, явно буде голосувати за Трампа»;
«Камала, моргни, якщо Бейонсе тримає тебе в заручниках»;
«Найпереконливіший аргумент не голосувати за демократів на цих виборах», – не приховують свого обурення користувачі Мережі.

Камала Гарріс вітає Бейонсе. Фото: Getty Images
Камала Гарріс вітає співачку. Фото: Getty Images

А багато хто й зовсім упевнений, що співачка уклала угоду з можновладцями – і в разі виграшу Гарріс її ім’я, а заодно й ім’я її чоловіка приберуть із судових документів у справі P. Diddy.




Jay-Z і Бейонсе найняли адвоката Алекса Спіро, щоб відбиватися від звинувачень у ЗМІ. У недавньому інтерв’ю співачка Джугар Райт заявила, що у цих двох жертв ще більше, ніж у самого Дідді. Після цього Спіро накинувся на організатора цієї розмови, і скандальний уривок був вирізаний. Пізніше знаменитостям було принесено публічні вибачення.

Останні новини:  Ізабелі Фонтана в «голій» сукні блиснула грудьми на вечірці
Jay-Z і Бейонсе. Фото: Getty Images
Jay-Z і Бейонсе. Фото: Getty Images

Нагадаємо, розслідування у справі Шона Комбса (справжнє ім’я P. Diddy) почалося ще у 2023 році після звинувачень його екскоханої в насильстві, схилянні до вживання наркотиків і побитті. Пізніше до заяв приєдналися й інші дівчата. У березні 2024 року в будинку репера відбулися масштабні обшуки, під час яких було виявлено заборонені речовини, вогнепальну зброю, боєприпаси, три гвинтівки AR-15, барабанний магазин і більше ніж 1000 пляшок дитячого масла. У вересні артистові висунули звинувачення в рекеті й торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації та взяли під варту. За версією слідства, P. Diddy використовував свою бізнес-імперію для перевезення жінок і чоловіків через кордон США, а потім примушував їх до участі в сексуальних виставах.

Останні новини:  54-річна Клаудія Шиффер знялася повністю голою для глянцю