Маша Єфросиніна зізналася, чи колола собі Оземпік, аби схуднути

Вчора,   22:30    389

Ведуча Маша Єфросиніна відверто розповіла, як дозволяла собі порушувати режим харчування на відпочинку в Італії та чи користувалася колись препаратом «Оземпік», аби схуднути.

Маша Єфросиніна позує для фото

За словами Маші, вона давно не їсть м’яса, однак в Італії наїдалася ковбасою салямі, бо дуже її хотіла.

«Я пила вино червоне, воно там заходило, як в суху землю, і їла салямі. Я взагалі-то не їм м’ясо дуже багато років, але мені так там хотілося цієї ковбаси, що я наїдалася і не шкодую. Я от в таких Італіях, або іноді в Києві, коли стрес, я беру і забуваю про той режим і їм все, що хочу. З собою я вже давно домовилася, що я їм, п’ю, які добавки приймаю, скільки займаюся спортом», — зізналася Єфросиніна у коментарі «Неймовірній правді про зірок».

Останні новини:  Євген Клопотенко розповів, як спілкується із першою леді України

Багато підписників закидають Маші те, що вона змогла схуднути тільки за допомогою препарату «Оземпік», втім такі звинувачення зірка відкидає.

«Я не робила, бо я сцикло. По-друге, я точно знаю, повернемося до моїх «скитань» по дієтах, все що робиться штучно, все що робиться з сильними обмеженнями для організму, все, мені особливо, всі ці дієти, бо тоді ніхто ще не знав цих «Оземпіків», тоді все це, навіть голодування, клізми, які я робила, призвели до дуже серйозних хвороб, які даються взнаки і сьогодні», — додала вона.

Маша Єфросиніна розповіла про Оземпік
Останні новини:  Альбіна Джанабаєва показала, як в молодості виглядали співачки з ВІА Гра

Маша зізнається, що мала багато проблем через нездорові методи схуднення

Ведуча каже, що не вірить в те, що такий спосіб схуднення може пройти без шкоди для здоров’я.

«Я знаю про існування цього препарату, я знаю людей, яким він допомагає, але я не вірю в те, що все, що робиться дуже стресово для організму, потім не наздожене», — зазначила Єфросиніна.





pravda.com.ua

Останні новини:  Донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, чим відрізняється від зіркової мами