Дженніфер Лопес знайшла спосіб відновитися після розлучення з Беном Аффлеком

Сьогодні,   00:00    229
Дженніфер Лопес «заліковує рани» після розлучення з Беном Аффлеком відносинами без зобов’язань. Понад те, артистка навіть влаштувала кастинг серед чоловіків. Про це пише In Touch Weekly з посиланням на інсайдера.
0626_1.jpg (27.93 Kb)
«Вона поважала Бена і була повністю віддана йому навіть після того, як він пішов від неї, але тепер із цим покінчено. Вона відчайдушно намагається забути про Бена і подолати біль, який він завдав їй, а найкращий спосіб зробити це — розважатися без жодних зобов’язань із гарячими молодими хлопцями», — розповіло джерело.
За словами співрозмовника видання, его Дженніфер Лопес «потребує серйозного перезавантаження», і спілкування з молодими людьми дозволить їй знову відчути себе привабливою для протилежної статі після хворобливого розриву з чоловіком.
«Гарячі хлопці можуть стати відмінними ліками, адже вони будуть вихваляти її і змусять її знову відчути себе юною та бажаною. Вона у чудовій формі, чудово виглядає, так що їй неважко знайти купу чоловіків, які готові провести з нею час. Звичайно, всі вони мають пройти перевірку та підписати угоду про нерозголошення», — зазначив інсайдер.
Джерело додало, що співачка «хоче трохи розважитися», але, можливо, «один із зв’язків переросте на щось більше». Однак зараз її мета — відчути себе потрібною та привабливою та «назавжди забути про Бене».


bilshe.com

Останні новини:  Klavdia Petrivna вдарили прямо під час її концерту