Відома співачка стала причиною проблем у шлюбі принца Гаррі і Меган Маркл

Сьогодні,   15:30    185

Інсайдери повідомили, що у шлюбі Меган Маркл та принца Гаррі з’явився «третій зайвий». Актриса приревнувала чоловіка до Дженніфер Лопес, в яку він довгий час був закоханий. Про це повідомляє HeatWorld.

За словами джерела, ще в юнацтві принц Гаррі був фанатом Лопес і мріяв про стосунки з нею. Однак нічого не вийшло, зате він зустрів Меган. Після одруження герцог Сассекський розповів дружині про свої колишні почуття до суперзірки, і вона сприйняла це дуже серйозно.

Останні новини:  Гвінет Пелтроу знімає різдвяну рекламу для свого бренду Goop

Зазначається, що зараз, коли стосунки подружжя розжарені до краю, Маркл боїться втратити Гаррі. Вона вважає, що його закоханість у Дженніфер нікуди не поділася, і він може спробувати щастя, оскільки Джей Ло зараз розлучається з Беном Аффлеком.

Втім, таке навряд чи станеться. Інсайдер заявив, що через свої ревнощі Меган втрачає хорошу нагоду – потоваришувати з Лопес і тим самим закріпитися в Голлівуді.

Останні новини:  Принц Гаррі обігнав Девіда Бекхема у рейтингу найгарячіших чоловіків світу

«Іронія в тому, що Джен могла б надати Меган величезну допомогу. У неї є зв’язки та зіркова сила, щоб справді розкрутити бренд. Об’єднання з нею може принести Меган легітимність у Голлівуді, якої вона так прагне. Це дуже короткозоро», — підкреслило джерело.