Skoda презентувала нову версію кросовера Karoq Edition

Сьогодні,   14:31    348

 

Skoda представила оновлену лінійку комплектацій для свого популярного кросовера Karoq, додавши більше стандартного обладнання. Замовлення на нові версії вже відкрито, а перші постачання очікуються наприкінці листопада.

Нові комплектації SE Edition, SE L Edition і SportLine Edition тепер включають у стандартне оснащення підігрів передніх сидінь, кермо, що підігрівається, і камеру заднього виду. У версіях SE L Edition та SportLine Edition тепер за замовчуванням встановлений 9,2-дюймовий сенсорний екран мультимедійної системи, який раніше був опцією. Також модель SportLine Edition отримала систему динамічного управління шасі (DCC) з прогресивним кермовим керуванням, що покращує керованість та комфорт.

Останні новини:  Холоди на порозі: як столиця та Київщина готують дороги до зими

Лінійка двигунів залишилася незмінною. Моделі SE Edition та SE L Edition пропонують 1,0-літровий бензиновий агрегат потужністю 114 к.с. з механічною коробкою передач. Також доступні 1,5-літровий турбований двигун з віддачею в 148 к.с. з вибором між механікою та автоматом DSG. Для SE L Edition пропонується 2,0-літровий дизельний двигун потужністю 148 к.с. із повним приводом.

Модель SportLine Edition також отримала потужніший 2,0-літровий бензиновий двигун на 187 к.с., повний привід та автоматичну коробку передач DSG.

Останні новини:  Експерти назвали оптимальний пробіг для купівлі б/в автомобіля

Ціна на Skoda Karoq SE Edition стартує з £29 975. SE L Edition коштує від £32 150 і включає адаптивний круїз-контроль, електронний багажник з безконтактним керуванням та навігаційну систему. Найдорожча версія – SportLine Edition. Ця комплектація оснащена системою DCC, підігрівом задніх сидінь та лобового скла, а також системою допомоги під час спуску на повнопривідних версіях.

Останні новини:  Разом будують два заводи: BYD знайшов нового партнера для експансії у Європі


ampercar.com