Alfa Romeo оновила кросовер Tonale

Сьогодні,   17:31    216


Alfa Romeo оновила кросовер Tonale




Alfa Romeo показала оновлений кросовер Tonale. Він відрізняється від попередника точковими змінами в інтер’єрі. Очікується, що вони зроблять кросовер конкурентними у своєму сегменті. Водночас Tonale втратив «топове» виконання Tributo Italiano.

Найпомітніша зміна торкнулася центрального тунелю: тепер на ньому розміщена поворотна шайба замість класичного селектора коробки. Крім цього, Alfa Romeo попрацювала над 12,3-дюймовою панеллю приладів. Тепер покажчики, такі як годинник та індикатор рівня пального, мають стати більш читабельними.

Останні новини:  Названо автомобілі, які найчастіше викрадають в Україні

Зовні кросовер залишився незмінним. Однак у Європі тепер недоступна флагманська версія Tributo Italiano: вибрати можна лише між базовою Sprint та спортивнішою Veloce.

Гама двигунів теж залишилася недоторканою. До неї залежно від регіону входять повноцінна бензоелектрична силова установка на базі 1,3-літрового мотора (275 к.с.), м’які гібриди (130 та 160 к.с.), дизель (130 к.с.) та дволітровий бензиновий мотор на 260 «конячок». Повний привід доступний лише у двох найпотужніших виконаннях.

Останні новини:  З двома варіантами батареї: гібридний кросовер Geely Galaxy Starship 7 представили офіційно

До речі, днями стало відомо, що концерн Stellantis незабаром замінить генерального директора. Карлос Таварес, який очолював його з 2021 року, залишить свою посаду у 2026 році. Наступника ще не знайдено: з вибором визначаться до кінця 2025 року.


avtomir.ua