Представлений седан Chery з гібридною силовою установкою Fulwin A8L C-DM

Вчора,   23:00    225


Представлений седан Chery Fulwin A8L C-DM, наступник Fulwin A8, який входить до серії Fulwin A8 C-DM. Він відрізняється новим дизайном передньої та задньої частин, а також подовженим кузовом. Машина оснащена гібридною системою, що підключається.

Chery Fulwin A8L C-DM було розсекречено Міністерством інформаційних технологій Китаю (MIIT). Fulwin 8AL C-DM оснащений великою восьмикутною решіткою з декором у вигляді точкової матриці. Тонкі фари більше не з’єднані з ґратами.

Останні новини:  Компанія Hyundai представила 11-місний Staria Elite з дизельним двигуном

Позаду логотип Chery замінено на логотип Fulwin, форма задніх ліхтарів змінилася. Також додані світловідбиваючі смуги по обидва боки бампера. Автомобіль оснащений звичайними дверними ручками та багатоспицевими дисками, 17- або 18-дюймовими дисками.

Довжина, ширина та висота Fulwin A8L C-DM становлять 4790, 1843 та 1487 мм відповідно, а колісна база – 2790 мм, що на 10 мм більше, ніж у Fulwin A8. Варіанти спорядженої маси — 1730 кг та 1770 кг. Також є нова фарба під назвою Green Bamboo Gray.

Fulwin A8L C-DM оснащений системою Chery Kunpeng Super Performance Electric Hybrid C-DM, що складається з двигуна 1,5 л і електродвигуна з максимальною потужністю ДВС 115 кВт (154 л. с.) і максимальним моментом, що крутить, 220 Нм. Його літій-залізо-фосфатний акумулятор ємністю 18,67 кВт·год поставляється компанією Gotion High-tech, що забезпечує запас ходу чистою електрикою в 106 км. Максимальна швидкість становить 185 км/год. Офіційний запуск відбудеться наприкінці цього року.

Останні новини:  Десять електричних кросоверів, про купівлю яких ви не пошкодуєте


portaltele.com.ua