3 тренди в одязі, які можна оминути цього зимового сезону

Сьогодні,   07:00    451

Сезонні тренди швидко змінюються, і те, що було актуальним минулого року, може втратити свою популярність у новому сезоні. Тому варто заздалегідь звертати увагу на ті елементи гардероба, які поступово виходять з моди в осінньо-зимовий період. На Люкс читай про 3 речі, які можуть зробити твій образ неактуальним та дізнайся, на що їх варто замінити, щоб залишатися в тренді вже зараз.

Останні новини:  Зробіть це, і у домі стане значно тепліше

Як стверджують стилісти, вже тепер можна побачити як фешн-блогерки відмовляються від деяких речей, які ми обожнювали минулого року. До прикладу, всі ми пам’ятаємо довгі хутряні шуби, які були у кожної модниці. В цьому сезоні вони вже не будуть такими популярними й найкращою заміною стане вкорочений варіант.

Останні новини:  Як правильно вести сучасну переписку: правила етикету, які знають одиниці

3 тренди в одязі, які можна оминути цього зимового сезону - фото 651301

Також не заглядай на світло-блакитні джинси, а придбай пару в кольорі індиго. І на останок, замість легких светрів з ірисової пряжі придбай теплий варіант із шерсті, адже холодна морозна температура вже зовсім скоро прийде на зміну теплим та приємним осіннім дням. У новому матеріалі на Люкс надихайся ідеями вже зимових трендів і дізнавайся як правильно інтегрувати їх у повсякденний стиль.

Ні: Довгі хутряні шуби
Так: Короткі хутряні шуби

3 тренди в одязі, які можна оминути цього зимового сезону - фото 651286

Ні: світло-блакитні джинси
Так: джинси темно-синього кольору

3 тренди в одязі, які можна оминути цього зимового сезону - фото 651287

Ні: светри з легкого трикотажу
Так: вовняний трикотаж

3 тренди в одязі, які можна оминути цього зимового сезону - фото 651289