Шикарний total black: Дженіфер Лопес показала витончений образ (фото)

Сьогодні,   12:30    423

Чорний колір ніколи не вийде з моди, як і луки тотал-блек. Це переконливо продемонструвала співачка, акторка та знана модниця Дженніфер Лопес.

Для виходу в один з ресторанів Беверлі-Гіллз, Каліфорнія вона обрала речі чорного кольору – від одягу до аксесуарів. І склала це все в бездоганний розслаблений, але при цьому стриманий ансамбль.

Шикарний total black: Дженіфер Лопес показала витончений образ

Лопес обрала для виходу вкорочені та досить просторі чорні штани з лампасами в тон, які відкривали її щиколотки. При цьому вона їх поєднала з оригінальними декорованими балетками із закругленим носом. Спереду це взуття прикрашене елегантним невеликим бантом з перловою намистиною, а також пара оздоблена зав’язками, які охоплюють ногу, що робить ці балетки схожими на балетні пуанти.

Останні новини:  Олександр Педан провів екскурсію власною двоповерховою квартирою (фото)

До такого оригінального низу зірка обрала більш стриманий короткий чорний кардиган із краваткою-бантом. Він добре перегукувався із декором взуття. Два білих ґудзики стали невеличким, але виразним акцентом всього образу.

Шикарний total black: Дженіфер Лопес показала витончений образ

Із аксесуарів Лопес обрала маленьку чорну сумку Chanel та непроникні чорні сонцезахисні окуляри. А волосся при цьому зібрала у високий пучок з випущеними пасмами.

Останні новини:  Ксенія Мішина у спортзалі показала, як опановує складну йога-позу (фото)