Audi закриє завод у Брюсселі, бо не знає, що там випускати

Вчора,   15:31    366


Audi закриє завод у Брюсселі, бо не знає, що там випускати




Компанія Audi закриє завод у Брюсселі, бо не вигадала, що там випускати. Зараз на конвеєрі підприємства збирають сімейство електричних кросоверів Q8 e-tron, який виявився непопулярним серед покупців і буде знятий з виробництва.

Керівництво Audi планувало реконструювати завод під виробництво інших автомобілів, проте провести серйозну модернізацію підприємства не вдалося, оскільки воно знаходиться неподалік центру Брюсселя. Німецький бренд отримав 26 пропозицій від потенційних інвесторів, проте жоден проєкт не зацікавив топменеджмент. В результаті було вирішено відмовитися від ідеї адаптації заводу для виробництва інших машин.

Останні новини:  Які новинки запропонує Volkswagen у 2025 році

Бельгійське підприємство Audi може стати першим майданчиком, який закриє концерн Volkswagen. Якщо це станеться, без роботи залишаться понад три тисячі працівників.

Теоретично врятувати ситуацію може якась китайська компанія. Багато виробників з Піднебесної намагаються розмістити свої виробництва на території європейських країн, щоб уникнути загороджувальних мит. А ви просто зараз маєте можливість придбати атрибутику Audi у нашій крамниці – собі або на подарунок.

Останні новини:  Як з’явився один із найекстравагантніших автомобілів свого часу


avtomir.ua