Компанія Chery вперше показала великий рамний пікап

Вчора,   21:00    205


Компанія Chery вперше показала великий рамний пікап

Компанія Chery вперше показала великий рамний пікап. На китайській виставці Chery International User Summit представили поки що безіменний прототип, який підтверджує плани марки кинути виклик Great Wall і Changan. Офіційних подробиць немає, але в пікапі Chery легко дізнається вихідник: вантажівка лінійки Weishi фірми ZX, яка входить в орбіту GAC. Дизайнери попрацювали над зовнішністю, не чіпаючи скління, двері, силову структуру та звиси.

Останні новини:  Досвідчені водії розповіли, як захистити авто від бруду та подряпин

Що ще відомо про новинку

Пікап Chery дебютував у форматі кемпера з наметом на даху, розкладними сходами та навісом. Майже всі кузовні панелі оригінальні, також у фірмовому стилі зроблено оптику та радіаторні грати. Ймовірно, основою послужив ZX Weishi 1949 , хоча в Мережі є інші точки зору. У будь-якому випадку йдеться про великий рамний автомобіль з «поздовжнім» мотором.

Останні новини:  Брутальний позашляховик Skoda показали з несподіваним дизайном
Фото: @autotradersa

Вихідна вантажівка довжиною близько 5,3 метра оснащується дизельними та бензиновими турбомоторами у зв’язках з «механікою» або 8-ступінчастим автоматом. Про специфікації Chery говорити зарано. Але новинка повинна зберегти задній нерозрізний міст, повний привід, що жорстко підключається, з понижувальною передачею і вантажопідйомність близько півтонни.

Фото: @autotradersa

Чутки про співпрацю Chery та ZX ходять близько двох років , а дебют прототипу пікапа натякає, що роботи в цьому напрямку справді ведуться. Втім, першим характеристики вантажівки Chery, напевно, розсекретить Мінпромторг Китаю: без сертифікації не обходиться жодна новинка.





uamotors.com.ua

Останні новини:  Ферстаппен виграв спринтерську кваліфікацію Гран Прі США