Святослав Вакарчук показав доньку від першого шлюбу (фото)

Сьогодні,   05:50    617

Зараз у фронтмена гурту “Океан Ельзи” підростають двоє маленьких дітей, яких йому народила друга дружина. Та мало хто памʼятає, що в шлюбі із першою обраницею – стилісткою Лялею Фонарьовою співак взяв на себе відповідальність за її доньку Діану. Дівчинка народилась в перших стосунках Фонарьової, ще до зустрічі своєї мами із майбутнім колишнім.

Останні новини:  Оголена Lida Lee влаштувала зйомку з величезним пітоном (фото)

На момент знайомства із Святославом Вакарчуком Ляля Фонарьова була заміжня. Стилістка зі Львова жила під одним дахом зі своїм першим чоловіком – стилістом та бізнесменом Володимиром Тарасюком. Тепер вже колишня дружина співака народила підприємцю первістка – доньку Діану.

Склавши шлюб із Лялею Фонарьовою, Вакарчук взяв на себе відповідальність, вдочерив дівчинку та опікувався нею, наче рідною.

Останні новини:  У пісочному костюмі та білій сорочці: елегантна княгиня Шарлін вийшла у світ без чоловіка (фото)

Нині названа донька українського артиста – вже цілком доросла дівчина. Вона живе самостійно та успішно будує особисте життя. Декілька років тому донька Фонарьової та Вакарчука навчалась у Великобританії. В 2018 році вона успішно закінчила Ноттінгемський університет. На той момент їй вдалось отримати магістерську ступінь.

Наразі невідомо, де саме проживає донька Святослава Вакарчука та його екс-дружини Лялі Фонарьової. Імовірно, дівчина залишилася в Україні. Ще на початку 2022 року зірковий батько Діани розповідав, що вона почала активно займатись волонтерством, а ще – займається допомогою переселенцям.

Останні новини:  В синій сукні та човниках: елегантна Джасінда Ардерн приїхала до Віндзора отримати нагороду з рук принца Вільяма (фото)

Активна позиція доньки на той момент стала для знаменитих батьків предметом гордості.