В синій сукні та човниках: елегантна Джасінда Ардерн приїхала до Віндзора отримати нагороду з рук принца Вільяма (фото)

Вчора,   21:50    348

Колишня прем’єр-міністерка Нової Зеландії Джасінда Ардерн отримала титул дами від принца Вільяма Уельського.

Джасінда, яка обіймала посаду прем’єр-міністерки від 2017-го до 2023 року, була нагороджена звання Дами Великого Командора новозеландського ордена «За заслуги» у Віндзорському замку. Церемонія нагородження відбулася 16 жовтня.

У своїй промові Джасінда Ардерн сказала, що для неї честь отримати цю нагороду від принца Уельського, з яким їх пов’язує співпраця над екологічною премією Earthshot Prize. Ардерн є піклувальницею екологічної ініціативи Вільяма і була призначена на цю посаду у квітні 2023 року.

Останні новини:  Лілія Ребрик показала модний аксесуар з гардеробу доньки (фото)

«@jacindaardern, для мене було честю вручити вам цю заслужену нагороду сьогодні у Віндзорі!» – написали принц і принцеса Уельські в соціальних мережах, назвавши її «другом, видатною захисницею навколишнього середовища, а тепер і Дамою-компаньйоном новозеландського ордену «За заслуги»».

Джасінда з’явилася на церемонії в синій сукні з рюшами на декольте та шкіряних туфлях-човниках на підборах. Вона також одягла традиційний плащ маорі, який носять під час особливих церемоній, зібрала волосся в пучок, зробила лаконічний макіяж і наділа сережки-цвяшки.

Останні новини:  Лідер єврогрупи Орбана показав, як потиснув руку Зеленському (фото)