Чи справді чоловікам подобаються дуже пухкі губи, які не є натуральними

Сьогодні,   05:00    332

Жінки з губами-варениками, як кажуть у народі, дуже часто заперечують, що накололи губки через прохання бойфренда. Читай на Люкс, що про це кажуть косметологи.

Косметолог зізналася, що об’єктивно дуже багато жінок просять зробити губи, які не вписуються в загальну картину обличчя і є непропорційними. Вона цікавилася у своїх клієнтів-чоловіків, які є заможними та впливовими людьми, чи подобається їм такий тренд.

Останні новини:  Назвали п'ять порід собак, яких не можна тримати у квартирі

У відповідь вона почула, що чоловіки не сприймають всерйоз жінок з губами-качечками. Для них такі дівчата «на один раз».

Мої знайомі кажуть, що це не виглядає як дівчина, в яку ти закохуєшся і хочеш прожити з нею життя. Це виглядає як дівчина, яка кидає тобі виклик і одразу показує, що вона хоче чогось. — сказала Стоянова.

Останні новини:  Як швидко заточити тупі ножиці в домашніх умовах: будуть гострими, неначе бритва

Лікарка зауважила, що ідеться саме про величезні губи, які помітно навіть з великої відстані. За її власними спостереженнями, чоловікам таке не подобається.

Вони дійсно бачать, коли губи наколоті. Інша справа, коли ідеться про натуральні пухкі губи, як от у Анджеліни Джолі чи Роузі Гантінгтон-Вайтлі.

Анджеліна Джолі - фото 649274