Тіна Кароль обтиснула форми прозорим костюмом – жінка, яку хочуть всі

Сьогодні,   10:00    231

Українська співачка Тіна Кароль вразила результатом фотосесії, на якій вона позувала у прозорому комбінезоні. Прихильники відмітили, що артистка дуже тендітна та чарівна.

Співачка Тіна Кароль із тих жінок, які з віком лише стають красивішими. За останні кілька років співачка привела свою фізично форму до ідеалу, змінила зачіску та стала виглядати ще більш яскраво, ніж раніше.

Нещодавно артистка у своєму Інстаграм-блозі опублікувала знімки з останньої фотосесії. На фото співачка позувала у білому комбінезоні, який зроблений лише з мережива. Волосся Тіни було зібране, а на обличчі майже не було макіяжу.

Останні новини:  Проти репера P. Diddy висунули ще шість нових звинувачень

Користувачі Мережі оцінили фотосесію Кароль і написали їй багато компліментів в коментарях.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Наша ніжність”;
  • “Така красуня!”;
  • “Така тендітна та ніжна”;
  • “Неймовірні фото”;
  • “Неперевершена, дуже гарно!”.

Варто відзначити, що Тіна Кароль докладає дуже багато зусиль, щоб виглядати так, як вона виглядає. За словами артистки, вона тренується щодня, а буває, що й 2 рази на день. Цьому факту важко не повірити, адже артистка досягнула серйозних спортивних досягнень, які час від часу демонструє у своєму блозі. Крім того, фізична форма Тіни викликає справжнє захоплення: кубики пресу, неймовірна розтяжка та підтягнуте тіло – такою зараз є Кароль.

Останні новини:  Дочка Демі Мур та Брюса Вілліса знялася топлес у сміливій фотосесії

Крім того, Кароль слідкує за своїм харчуванням. Співачка підібрала для себе той тип харчування, який допомагає їй підтримувати чудову фізичну форму. Суть дієти Тіни Кароль у тому, що вона споживає продукти залежно від їхнього інсулінового індексу. До 13:00 співачці дозволено їсти лише ряд продуктів, які мають інсуліновий індекс не вище 30%. З 13:00 до 15:00 Тіна може їсти продукти з інсуліновим індексом не вище 60%, а після 15:00 Кароль споживає лише продукти з інсуліновим індексом менше 10%.





odnaminyta.com

Останні новини:  Пенелопа Крус у кардигані і ботфортах посвітила ногами на сторінках глянцю