Дешевше 25 000 євро: стильний електромобіль для міста Microlino Spiaggina показали офіційно

Сьогодні,   11:02    812

Компанія Microlino представила компактний електромобіль Spiaggina EV на Паризькому автосалоні. Новинку рекламують як ексклюзивний літній автомобіль, який черпає натхнення з Citroen Mehari та Fiat 600 Jolly.

 

Електромобіль також має тканинний дах, який можна відкинути або повністю зняти за “кілька простих кроків”. Зазначається, що спочатку компактний сітікар буде випущено у вигляді First Edition, який має двоколірний зовнішній вигляд у білому та синьому Portofino або чорному та Sardinia Sage. Покупці також знайдуть двоколірний салон із штучною шкірою, яка є “особливо стійкою до вологи”.

Останні новини:  Нові мультимедіа та органи керування: гібридний кросовер Alfa Romeo Tonale оновили

У двомісного автомобіля також є штучна дерев’яна підлога, цифрова панель приладів і триспицеве ​​кермо. До них приєднаний невеликий багажник, який може вмістити 230 літрів багажу.

Авто приводиться у рух електромотором на 17 к.с., який живиться акумуляторною батареєю ємністю 10,5 кВт*год. Вона дозволяє моделі проїхати до 177 км на одному заряді та розвивати швидкість до 90 км/год.

Останні новини:  Нoву Toyota RAV4 наcтупнoгo пoкoління пoказали у меpежі

Ціни на Microlino Spiaggina First Edition починаються з 24 990 євро, а перші поставки новинки клієнтам заплановані на весну 2025 року.



autogeek.com.ua