Нові мультимедіа та органи керування: гібридний кросовер Alfa Romeo Tonale оновили

Вчора,   23:34    199

У рамках автосалону в Парижі Alfa Romeo показала оновлений Tonale. Кросовер на платформі Jeep Compass представили близько двох з половиною років тому, і тепер настав час освіжити модель. Alfa Romeo Tonale 2025 модельного року відрізняється від попередника лише точковими змінами в інтер’єрі. Очікується, що вони зроблять кросовер конкурентоспроможнішим у своєму сегменті.

Останні новини:  Водіїв попередили про ризики заміни лише двох зимових коліс

Найпомітніша зміна торкнулася центрального тунелю. Тепер на ньому розміщена поворотна шайба замість класичного селектора коробки. Крім цього, Alfa Romeo попрацювала над 12,3-дюймовою панеллю приладів. Тепер покажчики, такі як годинник та індикатор рівня палива, мають стати більш читабельними.

Зовні кросовер фактично не змінився. Однак у Європі тепер недоступна флагманська версія Tributo Italiano: вибрати можна лише між базовою Sprint та більш спортивною Veloce.

Останні новини:  В Україну поставлено тягач DAF XG+ у ювілейному виконанні

Гама двигунів теж залишилася старою. До неї в залежності від регіону продажу входять повноцінна бензоелектрична силова установка на базі 1,3-літрового мотора потужністю 275 сил, м’які гібриди на 130 і 160 к.с., дизельний варіант (130 к.с.) та 2,0-літровий бензиновий мотор на 260 сил. Повний привід доступний лише у двох найпотужніших виконаннях.

Останні новини:  Витік даних розсекретив, як виглядатиме нове покоління Nissan Murano



autogeek.com.ua