Камала Гарріс з'явилася на обкладинці жовтневого Vogue в костюмі найтрендовішого кольору осені (фото)

Сьогодні,   13:20    123

Нову цифрову обкладинку жовтневого номера журналу Vogue прикрасила віцепрезидентка США і кандидатка на пост президента від Демократичної партії Камала Гарріс. Для урочистого образу на фотосесію політикиня обрала вбрання в трендових осінніх кольорах 2024 року. В яких саме, читай Люкс.

Над фотографіями для знаменитого глянцю попрацювала легендарна фотографка Енні Лейбовіц, яка у 2022 році знімала Олену Зеленську для обкладинки. Для стильного образу віцепрезидентки США Камали Гарріс обрали розкішний костюм трендового шоколадного кольору і шовкову сорочку в тон. Лук вийшов достатньо мінімалістичним та невимушеним, тому стилісти вирішили доповнити його елегантним золотим браслетом та сережками з перлами.

Останні новини:  Зірковий Неймар планує придбати острів поблизу Бразилії: яка його вартість (фото)

Камала Гарріс - фото 647928
Камала Гарріс / voguemagazine

Щоб підкреслити статус та вплив Камали Гарріс, Vogue організував фотосесію, використавши в декораціях один із головних трендових кольорів осені 2024 року — бургунді. У поєднанні з розкішним шоколадним відтінком образ віцепрезидентки набув виняткової елітарності, підкреслюючи її авторитет та вишуканий смак.

Останні новини:  Молодша донька Суркіса оголила вагітний животик у стильній фотозйомці (фото)