Ледь не впала під стіл: російська телеведуча жорстко зганьбилася

Сьогодні,   15:30    2381

Російська телеведуча пропагандистського «Первого канала» Катерина Андрєєва зганьбилася в прямому ефірі. Вона читала новини і в цей момент мало не впала під стіл. Курйозне відео вже розлетілося в Мережі.

Про це стало відомо сьогодні, 13 жовтня. Як пишуть росЗМІ, платформа, на якій сиділа Андрєєва, не витримала такої напруги і провалилася. На відео видно, що це стало справжнім шоком для ведучої і вона була в жорсткому подиві.

Останні новини:  Кіт влаштувався на роботу, щоб розплатитися з господинею за випадковий підпал будинку

Після цього ведуча спробувала приховати цей інцидент, швидко піднялася і продовжила читати новини. Але відео з цим курйозним випадком збереглося, повідомляж Главред.

Позиція Катерини Андрєєвої у війні проти України

Катерина Андрєєва у 2022 році підтримала жорстокий напад Росії на Україну. 8 липня того ж року вона потрапила до санкційного списку Канади «російських агентів дезінформації» за «сприяння і підтримку неспровокованого і невиправданого вторгнення Росії в Україну», пише Вікіпедія.

19 жовтня 2022 року Україна внесла Андрєєву до санкційного списку за «поширення наративів відповідно до кремлівської пропаганди з метою виправдання дій Росії», а також за «підтримання інформаційної політики, яку висвітлюють на «Первом канале», про події в Україні, виправдовуючи агресивну політику путінського режиму».

Останні новини:  Роботи-пилососи стали ображати користувачів у США

Раніше Фонд боротьби з корупцією, створений російським опозиціонером Олексієм Навальним, вніс Андрєєву до скороченого топ-200 списку корупціонерів і розпалювачів війни, з пропозицією ввести проти неї міжнародні санкції.