Чому всі перестають користуватися тушшю: новий осінній б'юті-тренд 2024 року

Сьогодні,   00:20    306

Тенденція на використання мінімум косметики в макіяжі стає дедалі популярнішим.

Дедалі більше можна побачити на сторінках улюблених фешн-блогерок, що вони не використовують у своєму повсякденному макіяжі один косметичний продукт — туш для вій. Чому це стало так популярно, ти можеш дізнатися у новому матеріалі на Люкс.Кожна з дівчат неодмінно підфарбовує свої вії тушшю, щоб вони мали виразний та об’ємний вигляд. Та здається, з популярністю естетики «clean girl» тобі вона вже не знадобиться. В соцмережах все більше з’являється дівчат, які відмовляються від густо нафарбованих вій.

Останні новини:  Часті помилки, які жінки допускають у відносинах

До прикладу,б’юті блогерка Гейлі Полк, яка розпочала цей тренд на «голі повіки», каже про свій новий образ: «Знаю, здається, що чогось не вистачає, але насправді, це розкішно. Ви можете мати повний макіяж, але без туші, — в цьому реально щось є. Дуже подобається».

@haileydrewpolk Comfy eyes > #nomascara #modeloffduty ♬ original sound — HAILEY DREW

Від цього тренду не відстають і зірки та знаменитості Голлівуду. На прем’єру фільму «Дюна. Частина 2» актриса Флоренс П’ю, яка зіграла одну з головних ролей, з’явилася з макіяжем au naturel і звичайно ж, без натяку туші на віях.

Флоренс П'ю - фото 647960

Також цей популярний тренд підхопила й наша улюблена трендсетерка Гейлі Бібер. В останніх своїх мейках вона використовує блиск для губ власного виробництва, консилер та інколи рум’яна.




Вважаємо, що це чудова тенденція, яка все більше буде набирати оберти в цьому році та у 2025.

Останні новини:  Чим відмити білу підошву на взутті підручними засобами: 3 ефективні способи