Кейт Бланшетт з'явилася на червоній доріжці кінофестивалю в Лондоні (фото)

Сьогодні,   07:30    359

Лондонський кінофестиваль — один із найбільших та найвпливовіших міжнародних кінофестивалів. Цього року він проводиться від 9 до 20 жовтня.

У межах заходу відбулася прем’єра мінісеріалу «Всі збіги невипадкові», у якому Кейт Бланшетт зіграла головну роль.

На червону доріжку акторка вийшла в стильному штанному костюмі від британського бренду Stella McCartney, який включав трохи мішкуваті штани і приталений жакет, який акторка носила на голе тіло.

Останні новини:  Міла Куніс та Ештон Кутчер сходили з дітьми на футбол (фото)

Головним акцентом в образі стала прикраса у вигляді золотого птаха на шиї Кейт. Автором цього виробу є бренд Royal Mint jewelry і він став частиною показу Стелли в Парижі весна-літо 2025, який відбувся у межах Тижня моди.

Британська модельєрка Стелла Маккартні протягом усієї багаторічної роботи в модній індустрії залишається вірною своїм переконанням щодо екології та прав тварин – вона не використовує хутро, натуральну шкіру тощо. Також у її колекціях використовуються тканини із перероблених матеріалів. Кожна колекція показує, що експлуатація тварин не потрібна, щоб створити красиві речі. Однак якщо хутра і шкіри поменшало, то ось пір’я багатьох видів птахів продовжують використовуватися. Своєю колекцією жінка закликала бренди відмовитись і від цього. Саме тому птахи стали центральною та важливою частиною показу.

Останні новини:  З американською проймою та лелітками: зірка Емілі в Парижі Ешлі Парк з'явилася на заході (фото)