Представлений великий Volkswagen Tayron для Європи (ФОТО)

Сьогодні,   18:00    565


Представлений великий Volkswagen Tayron для Європи (ФОТО)

Представлений великий семимісний Volkswagen Tayron, який замінює старий Tiguan Allspace. Volkswagen of America підтвердив, що США отримають Tiguan з довгою колісною базою, але згадав, що його «листовий метал, варіанти трансмісії та набір обладнання помітно відрізнятимуться». Новий Tiguan для США дебютує наприкінці цього року.

Що відомо про новинку

Повернемося до Volkswagen Tayron, який позиціонується як конкурент Kia Sorento та Skoda Kodiaq. Довжина складає 4770 мм, колісна база дорівнює 2791 мм. Об’єм багажника при піднятих кріслах варіюється від 345 л для версії з третім рядом до 885 л для дворядної моделі. Складіть другий ряд і обсяг збільшиться до 2090 і 1905 л відповідно. У гібридної версії додаткове місце займає батарея (об’єм становить 705 і 1915 л при піднятих і складених сидіннях), при цьому вона продаватиметься строго з двома рядами сидінь.

Останні новини:  На український ринок виходить нова Toyota Camry 2025: фото, ціна, характеристика

Всі різновиди Tayron отримують автоматичну коробку передач з подвійним зчепленням з шістьма передачами для гібридів, що підключаються, і сім’ю для моделей з традиційним приводом. PHEV мають строго передній привід, як і базові бензинові та дизельні двигуни. У базовій комплектації новий позашляховик оснащений 1,5-літровим турбованим бензиновим двигуном потужністю 148 л. і крутним моментом 250 Нм. Цей двигун має технологію м’якого гібрида і може працювати лише на двох циліндрах, щоб заощаджувати паливо, коли додаткова потужність не потрібна.




До двигуна 1.5 eTSI приєднується економічний дизель 2.0 TDI з тими самими 148 л. с., але набагато вищими за 360 Нм. Двигун 2.0 TDI з повним приводом видає 201 л. с. та 400 Нм. VW також продаватиме Tayron з парою бензинових двигунів 2.0 TSI, один із 148 л. с. та 320 Нм, а інший з 261 л. с. та 400 Нм.

Останні новини:  Dacia презентувала новий кросовер Bigster

Один гібрид має потужність 201 л. с., а інший – 268 л. с., обидва поєднують у собі 1,5-літровий турбодвигун з електродвигуном. PHEV використовують літій-іонний акумулятор з корисною енергоємністю 19,7 кВт·год і підтримують заряджання постійним струмом потужністю 50 кВт. Повного заряду вистачає більш як на 100 кілометрів. У поєднанні з бензобаком Tayron eHybrid може проїхати близько 850 км.

Останні новини:  У центрі Києва виставили болід Формули-1 легендарних пілотів (відео)

VW Tayron надійде у продаж у Європі цієї осені у варіантах Life, Elegance та R-Line.


uamotors.com.ua