Селена Гомес зачарувала найтрендовішим манікюром осені (фото)

Сьогодні,   14:10    659

Тренд на натуральність в манікюрі цієї осені викликав справжній бум серед зірок. І до масштабного руху приєдналась співачка та акторка Селена Гомес.

Зірка звернулась до майстрів нігтьового сервісу, щоби створити собі ультрамодні «нігті-манекени» або, як їх ще називають, «мильні нігті». Новий дизайн Селени був опублікований в Instagram салону в Нью-Йорку, куди вона завітала.

Трендовий манікюр, від якого зараз шаленіють всі зірки, передбачає створення чистого, природно досконалого вигляду, який поєднує бездоганно доглянуту кутикулу та прозорі тілесні відтінки рожевого, персикового та бежевого кольорів. «Нігті-манекени» почали набирати популярності влітку і перейшли в осінній сезон в статусі улюбленого манікюру зірок.

Останні новини:  Надя Дорофєєва в коротких шортах знялась на тлі осіннього Києва (фото)

Для Гомес майстри цього разу обрали медовий бежевий відтінок лаку. При цьому форму нігтів зірка вирішила зробити видовжену мигдалеподібну із закругленими кінчиками. Вийшов елегантний, але при цьому ефектний манікюр, який підходить під будь-який образ – повсякденний чи урочистий.