Без рестайлінгів та оновлень: Tesla почала випускати зовсім інший Cybertruck

Сьогодні,   13:31    422

 

Tesla почала постачати свої обмежені Cybertruck Foundation Series ще з першого дня, але тепер настав час для стандартних версій, які скоро з’являться в руках клієнтів. Чим вони відрізняються від оригіналу?

Версії Foundation Series можна замовити лише протягом першого року після початку виробництва, і часу залишилося мало – трохи більше як два місяці. Цей варіант коштував на $15 000 дорожче за стандартний і був створений для тих, хто хотів обійти чергу. Постачання розпочалося 30 листопада 2023 року, а саме виробництво скоро буде завершено.

Останні новини:  Представлений McLaren W1 зі змінною довжиною кузова

Foundation Series відрізнялася лазерним гравіюванням на крилах та задній частині, а також преміальними аксесуарами. Внутрішні елементи дизайну також підкреслювали особливий статус моделі.

Однак, з появою стандартних версій Cybertruck, лазерне гравіювання та інші елементи унікальної серії зникли. Тепер покупці можуть обирати нові комплектації, які пропонують цікаві можливості.

Tesla вже почала запрошувати оформили попереднє замовлення для вибору конфігурацій нової версії. Основні зміни включають зникнення напису Foundation Series з кузова, відсутність срібного оздоблення в центральній консолі та мінімалізм у оснащенні багажного відсіку. Однак клієнти все ще можуть додати опції, такі як Cyber ​​Wheels і Covers за $3500, а за комбінацію кольорів інтер’єру «чорний і білий» доведеться доплатити $2000.

Останні новини:  Попрощайтеся з гальмівними дисками: чим небезпечна агресивна їзда по калюжах

Вартість стандартної версії починається з $79 990. За ці гроші покупці отримають двомоторний Cybertruck потужністю 600 л. Такий потужний електропікап розганяється до 97 км/год за 4,1 секунди і досягає максимальної швидкості 180 км/год. Батарея ємністю 123 кВт·год. забезпечує запас ходу до 547 км, хоча користувачі вказують на можливі відмінності в реальних умовах експлуатації.

Поточна ціна на версію Foundation Series з двома моторами становить $94 490, а версія Cyberbeast з трьома моторами обійдеться в $114 490. Потужність Cyberbeast досягає 845 к.с., що дозволяє розганятися до 97 км/год всього за 2,6 секунди. 209 км/год.

Останні новини:  Toyota та Subaru розробляють новий електромобіль: що відомо

Коли виробництво стандартних версій почнеться в середині 2025 року, ціни на Foundation Series, що перепродаються, ймовірно, знизяться. Після того, як логотипи Foundation зникнуть, ціна на Cyberbeast почнеться з $99 990. Однак, враховуючи минулі терміни Tesla, запуск може затриматися.





ampercar.com