Меган Фокс показала ідеальні вампірські нігті (фото)

Сьогодні,   14:10    114

Геловін – це саме те свято, коли можна і навіть треба дозволити собі звільнити фантазію і зробити якомога яскравіший і дуже виразний манікюр. Своїми ідеями на цей рахунок поділилась з фанатами акторка Меган Фокс.

Зірка ніколи не стидається епатувати і вона довела це своїм святковим манікюром. Її «вампірський» дизайн нігтів з’явився в Instagram-профілі зіркового салону Nails of LA, постійною клієнткою якого є Фокс. Окрім неї, в цьому салоні також часто бачать Кім Кардашьян.

Останні новини:  Емілі Ратаковскі обирає наймоднішу спідницю осені 2024 (фото)

Манікюр на Геловін: Меган Фокс показала ідеальні вампірські нігті. Фото

Несподіваним в манікюрі Меган Фокс стало те, що зірка вирішила не вдаватись до використання чорного кольору. Натомість вона віддала перевагу криваво-червоному та сріблястому, а також щедрому декору нігтів.

На свої довгі нігті із загостреними кінчиками Фокс попросила нанести темно-червоний лак плямами. Вони справді мають вигляд засохлої крові. А срібний металік зірка декорувала об’ємними хрестами різної форми.

Останні новини:  Кейт Вінслет в яскравому комбінезоні вийшла на зелену доріжку кінофестивалю в Цюриху (фото)

Такий дизайн справді відтворює вампірську тематику в манікюрі і підійде під відповідний костюм на вечірку з нагоди Геловіну. Фанати в коментарях похвалили такий незвичайний, але при цьому тематичний дизайн.