29-річна Аліна Гросу знялася у серіалі Netflix – поки що лише в масовці на 5 секунд

Сьогодні,   16:00    774
Аліні Гросу не таланить. Мріяла стати культурним послом у США – не вийшло. Довго приховувала обличчя нареченого, а він потрапив у кадр. Тепер з’ясувалося, що у Netflix акторка грала всього 5 секунд.

Аліна Гросу помпезно хвалилася, що знімається у серіалі Netflix. Усі колежанки заздрили більш успішній подрузі, допоки не вийшов у прокат серіал “Чудовиська: Історія Лайла й Еріка Менендесів”.

Останні новини:  Дженніфер Еністон прокоментувала дивні чутки про себе

І що ми бачимо? Українка з’являється у кадрі серед масовки всього на 5 секунд. Мова у стрічці йде про розслідування резонансного вбивства братами Менендесами своїх батьків. Дійство розгортається у 1989 році в Беверлі-Гіллз.

Серіал став доволі популярним у багатьох країнах. Тож, переглядаючи, можете звернути увагу на присутність Аліни Гросу. Дівчина сидить у залі судових засідань поміж інших людей.

Її навіть трішки видно, коли одна з героїнь дає свідчення. Це вже 2 сезон “Чудовиськ” на Netflix. Можливо, Аліні поталанить в наступних частинах зіграти хоча б малюсіньку роль, а не лише перебувати в масовці.

Останні новини:  Що відомо про співачку Кажанну, яку постить Андрій Єрмак
Гросу, як з’ясувалося, полюбляє похвалитися понад міру. От і з офіційною посадою вийшло якось не дуже гарно. Побувавши на прийомі у будинку мера Нью-Йорка, Аліна заявила, що отримала дипломатичну посаду, тож тепер опікуватиметься українською культурою за океаном.

Новина сколихнула всю дипслужбу. Тут же надійшло спростування від Міністерства закордонних справ України. Мовляв, жодної офіційної посади наша громадянка не отримувала.

Цей віп-скандал, можливо б, швиденько забувся на тлі інших зіркових зашкварів. Та спливли світлини з дійства, опубліковані в соцмережах поважними гостями. І що ми бачимо?

Поряд з Аліною Гросу на офіційному прийомі в мера перебуває… росіянин Роман Полянський! Так от за кого насправді українка вийшла заміж за океаном! Обличчя нареченого на своєму американському весіллі знаменитість не показувала. Та по спині й потилиці всі й так визначили особу коханого співачки. Тепер маємо ще й підтвердження їхніх стосунків.





odnaminyta.com

Останні новини:  Мати P Diddy виступила на захист сина