Мати P Diddy виступила на захист сина

Сьогодні,   00:30    280

Дженіс Смоллс Комбс — мати хіп-хоп магната Шона Комбса, відомо як P Diddy — виступила із заявою на захист свого сина, який наразі перебуває під вартою у федеральному ізоляторі Нью-Йорка. 54-річна зірка звинувачується у торгівлі людьми з метою сексуальної експлуатації, змові з метою вимагання та перевезенні людей для заняття проституцією, пише CBS News.

У своїй заяві Дженіс Комбс висловила занепокоєння тим, що вона називає «публічним лінчуванням» її сина до того, як він мав можливість довести свою невинність. Вона визнала, що її син «робив помилки в минулому», згадавши інцидент 2016 року, коли камери зафіксували напад «Пі Дідді» на його ексдівчину, співачку Кессі, у коридорі готелю в Лос-Анджелесі.

Останні новини:  Сандра Буллок «вкрала» роль в Анджеліни Джолі

Мати Комбса також прокоментувала цивільний позов Кессі, поданий у листопаді, в якому співачка звинуватила його сина у зґвалтуванні та жорстокому поводженні. Справа була врегульована наступного дня після подання позову.

Дженіс Комбс зазначила, що її син «можливо, не був повністю чесним у деяких речах», але додала, що «іноді правда і брехня так тісно переплітаються, що стає страшно визнати одну частину історії». Вона припустила, що саме тому юридична команда її сина вирішила врегулювати позов колишньої дівчини замість того, щоб оскаржувати його до кінця.

У обвинувальному висновку прокурори стверджують, що з 2008 року Комбс був частиною злочинної організації, яка займалася торгівлею людьми, примусовою працею, викраденням людей та іншими злочинами. Прокурори звинувачують Комбса у використанні своєї бізнес-імперії для приховування насильства над жінками на заходах, які він називав «Freak Offs».

Останні новини:  Модель Емілі Ратаковскі сфотографували з подругою

Як відомо, 1 жовтня адвокат Тоні Бузбі заявив, що представляє 120 обвинувачів з новими звинуваченнями в сексуальних домаганнях проти P Diddy. За словами правозахисника, серед жертв 60 чоловіків і 60 жінок, причому 25 з них були неповнолітніми на момент ймовірних домагань.

Завершуючи свою заяву, мати Комбса попросила громадськість «не судити його, поки у вас не буде можливості почути його точку зору» і наголосила

Останні новини:  Кейт Хадсон підтримала вітчима Курта Рассела і маму Голді Хоун

«Мій син не той монстр, яким його малюють».