Як виглядає чоловік зірки “Сніданку з 1+1” Людмили Барбір (фото)

Сьогодні,   17:30    146

Багато людей активно сватають Людмилу з її колегою по студії, Русланом Сенічкіним. Проте давно відомо, що у неї вже є законний обранець, якому вона віддає перевагу, і свою родину зірка цінує понад усе. Чоловіка ведучої звуть Ігор, і саме його прізвище Людмила вирішила взяти.

На відміну від дружини, Ігор Барбір не прагне бути в центрі уваги телевізійних камер. Раніше він професійно займався східними бойовими мистецтвами, зокрема, айкідо, яке є його улюбленим видом спорту. Цікаво, що Людмила також займалась цим спортом, оскільки її чоловік залучав її до тренувань.

Останні новини:  У ніжній сукні з воланами: королева Максима відвідала церемонію у палаці (фото)

Спочатку телеведуча вивчала айки-дзюдзюцу для підвищення навичок самозахисту, але з часом вирішила стати професійною спортсменкою. Вона навіть здобула чорний пояс у цій дисципліні. Ці навички дуже знадобилися їй під час зйомок у кіно, куди її часто запрошують.

Проте змагання довелося відкласти, адже робота на телебаченні вимагає чимало часу та зусиль. Варто зазначити, що зірка вміло балансує між кар’єрою та родиною.

Останні новини:  Кайлі Дженнер сяяла на показі Schiaparelli у Парижі (фото)
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік

У подружжя є спільний син, якого вони назвали Тарасом. Хлопець вже активно наслідує своїх батьківя. Батьки привчають його до здорового способу життя та спорту, формуючи у нього правильні звички з самого дитинства. В родині також існує своя особлива традиція: всі вони з великим задоволенням займаються читанням, вважаючи його важливою частиною своїх вечірніх занять.

Останні новини:  Юлія Верба в обтислому вбранні показала фігуру після пологів і заговорила про майбутню операцію (фото)
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік
Людмила Барбір показала, як виглядає її єдиний чоловік

Знаменитість поділилася, що її партнер ще з 2014 року став добровольцем у зоні АТО, адже мав певний досвід у військовій сфері. Під час повномасштабного вторгнення він поповнив ряди Збройних Сил України та зайнявся навчанням інших бійців, виконуючи роль інструктора.