Худорлявий і з густою шевелюрою: як 74-річний Михайло Поплавський виглядав у молодості (фото)

Сьогодні,   07:30    1201

Михайло Поплавський зарекомендував себе не лише як народний артист України, а і як «співочий ректор». Він двічі був одружений і мало хто знає, як виконавець виглядав у молоді роки.

«Телеграф» вирішив з’ясувати, чим захоплювався Михайло Поплавський у юності та яким він був. Ми знайшли у мережі його архівні фотографії.

Як Михайло Поплавський виглядав у молодості

Український артист народився у селі Мечиславка у Кіровоградській області, у родині колгоспників. Ще зі шкільних років він розпочав трудову діяльність, допомагав комбайнерам і був муляром під час будівництва доріг. Після школи Поплавський пішов навчатись у Горлівське професійне-технічне училище та закінчив його за спеціальністю «машиніст електротяга».

Останні новини:  Яскрава і красива: Елізабет Герлі продемонструвала аутфіт у рожевій сукні з пікантним декольте (фото)

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський у студентські роки

Ще в дитинстві він відрізнявся своєю надмірною пристрастю до співу та танців. У 1969 році Михайло почав служити в лавах ЗСУ, а після служби закінчив училище культури. Пізніше він став директором сільського Будинку культури у Великих Троянах, де познайомився зі своєю першою дружиною Людмилою Глімбієвською.




В одному з інтерв’ю колишня дружина розповіла, що весілля вони зіграли досить швидко, але сам шлюб тривав лише півтора року. Михайло вже тоді мав багато шанувальниць, адже він починав будувати свою кар’єру.

Останні новини:  Партнерка Роналду знялася оголеною у фотосесії для відомого бренду (фото)
Михайло Поплавський
Михайло Поплавський та його перша дружина Людмила

У Instagram артиста можна знайти рідкісні архівні кадри, де він показував, як виглядав у молоді роки. На цьому чорно-білому знімку він тримає свого маленького сина Олександра, якого йому народила друга дружина Людмила. З нею він одружився на початку 80-х років і прожили вони разом близько 30 років.

Михайло Поплавський
Михайло Поплавський разом із сином

На кадрах видно, що в молодості Михайло Поплавський мав худорляву статуру і густу чорну шевелюру. Але ще тоді він стежив за своїм іміджем і прагнув виглядати стильно.

Останні новини:  Ольга Куриленко привітала сина з 9-річчям та показала рідкісне фото з ним (фото)
Михайло Поплавський
Михайло Поплавський у молодості

Зазначимо, що у 1993 році Михайла Поплавського призначили ректором Київського державного інституту культури, він став наймолодшим ректором у країні. Тоді він буквально шокував український шоубізнес, запустивши проєкт «Співаючий ректор» і вийшов вперше на сцену з піснею «Юний орел». Поплавський відрізняється своїми нестандартними та епатажними рішеннями, тому багато хто до його творчості ставиться неоднозначно.

Михайло Поплавський